JAB Správy

Vyčíňanie tínedžerov v Spišskej či príbeh Jána, ktorý odišiel do Indie: Pozrite si najklikanejšie správy týždňa

Druhý decembrový týždeň priniesol v Spišskej Novej Vsi mnoho zaujímavého. My sme sa pozreli na udalosti, ktoré najviac zarezonovali v našom meste. Pozrite si prehľad najklikanejších tém na našom spravodajskom portáli za uplynulý týždeň.

Ilustračný obrázok k článku Vyčíňanie tínedžerov v Spišskej či príbeh Jána, ktorý odišiel do Indie: Pozrite si najklikanejšie správy týždňa
Zdroj: Dnes24.sk

Fantázii sa medze nekladú a dnešné deti nenosia len mená svojich otcov. Rodičia sa často neváhajú inšpirovať napríklad zahraničnými kalendármi. Aj v Spišskej Novej Vsi sa tento rok narodilo zopár bábätiek, ktoré budú chodiť po svete s nie celkom obyčajnými menami. Pozrite si top 15 netradičných mien – Janko a Zuzka sa už u niektorých nenosia: TOP 15 najnetradič­nejších mien novorodencov v Spišskej!

Naše extraligové volejbalistky žnú jeden úspech za druhým. Čo zápas to víťazstvo aj keď súperky im dávajú zabrať.Prečítajte si, čo o nich povedal tréner Pezinčaniek po zápase – Pozoruhodná šnúra volejbalistiek pokračuje aj po ťažkom dueli: Vyhrali už 10 zápas za sebou!

Zaujímavý človek s ešte zaujímavejšou záľubou. Priniesli sme vám zaujímavý rozhovor s Jánom zo Spišskej o tom, prečo sa rozhodol odísť do exotickej Indie. Viac nájdete v článku – Ján zo Spišskej a jeho veľké rozhodnutie: Zistil, že práca právnika ho nebaví, odišiel do Indie!

V Spišskej Novej Vsi podľa polície vyčíňali tínedžeri Andrej (18) a Michal (18), ktorí už v týchto chvíľach čelia obvineniu z poškodzovania cudzej veci. Čo všetko podľa mužov zákona spôsobili sa môžete dočítať v článku – Mladíci zo Spišskej skončili v rukách policajtov: Šokujúce vystrájanie s kameňmi v uliciach mesta!

Úžasná záľuba chalanov zo Spišskej. Novodobý šport či štýl života spojil partiu s názvom LightMovement. Pozrite sivideo z ich tréningov – Parádne VIDEO Spišských parkouristov: Aha, čo všetko dokážu! Prinášame vám video z ich tréningov.

Skupinka nadšencov sa pustila do záchrany lyžiarskeho strediska Mlynky. Čo všetko sa im podarilo za šesť týždňov, a aké novinky čakajú milovníkov tohto športu sa dozviete tu – Lyžiarskemu stredisku hrozil zánik, skupinka nadšencov to zvrátila: Mlynky zachránili za 6 týždňov!

Vo štvrtok zasadalo v Spišskej Novej Vsi mestské zastupiteľstvo prvýkrát v novej zostave. Staronový primátor, ako aj všetci poslanci, zložili sľub. Okrem iného vymenoval Ján Voľný aj svojho zástupcu na najbližšie volebné obdobie. Ako sa prihovoril poslancom sa dočítate v článku – Primátor Spišskej už zložil sľub: Prezradil meno svojho zástupcu a toto povedal poslancom!

Foto: Patrik Novotný

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM