JAB Samospráva

Primátor Spišskej už zložil sľub: Prezradil meno svojho zástupcu a toto povedal poslancom!

Vo štvrtok zasadalo v Spišskej Novej Vsi mestské zastupiteľstvo prvýkrát v novej zostave. Staronový primátor, ako aj všetci poslanci, zložili sľub. Okrem iného vymenoval Ján Voľný aj svojho zástupcu na najbližšie volebné obdobie.

Ilustračný obrázok k článku Primátor Spišskej už zložil sľub: Prezradil meno svojho zástupcu a toto povedal poslancom!
Zdroj: Dnes24.sk

Ustanovujúce zasadnutie mestského zastupiteľstva máme v Spišskej Novej Vsi už za sebou. Staronový primátor Ján Volný na ňom slávnostne zložil sľub a tak sa stal oficiálne primátorom mesta už po tretíkrát v rade. Okrem neho zložilo sľub aj 19 poslancov. Po slávnostnej časti sa primátor mesta poslancom aj prihovoril.

„Prial by som si, aby sme pri našej štvorročnej spolupráci nedelili návrhy na koaličné, alebo opozičné, ale na dobré a zlé. Hlavne na tie, ktoré sú zrealizovatelné ,“ povedal Volný. „Uvedomujem si, že budeme mať rôzne názory, ale dôležitý je výsledok. Tie výsledky doteraz boli a dúfam, že budú aj naďalej. Teším sa na spoluprácu, prílev nových nápadov a novej energie. Verím, že každý z nás bude prínosom pre naše mesto,“ uzavrel primátor.

Po príhovore si Volný určil aj svojho zástupcu. Zástupkyňou primátora mesta Spišská Nová Ves sa stala staronová viceprimátorka Lea Grečková, ktorá svoj post bude vykonávať na 80 percentný úväzok vzhľadom na to, že je zároveň aj poslankyňou Národnej rady Slovenskej republiky.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM