JAB Rôzne

Hrozný nález na sídlisku v Spišskej aj platy vedenia mesta: Preštudujte si to naj, čo priniesol týždeň!

V Spišskej Novej Vsi a okolí priniesol mnoho zaujímavého aj tretí decembrový týždeň. My sme sa pozreli na udalosti a správy, ktoré najviac zarezonovali u našich čitateľov. Pozrite si prehľad najklikanejších tém na našom spravodajskom portáli za uplynulý týždeň.

Ilustračný obrázok k článku Hrozný nález na sídlisku v Spišskej aj platy vedenia mesta: Preštudujte si to naj, čo priniesol týždeň!
Zdroj: Dnes24.sk

Štyrikrát súdne trestaný Igor z okresu Spišská Nová Ves podľa mužov zákona v noci lúpežne prepadol mladú ženu rovno na ulici. Viac si môžete prečítať v článku – V Spišskej došlo k lúpežnému prepadu: Páchateľ si vyhliadol ženu na ulici a fyzicky zaútočil!

Na ustanovujúcom mestskom zastupiteľstve novozvolení poslanci schvaľovali platy hlave Spišskej Novej Vsi, ako aj jeho zástupkyni. Akú sumu im schválili sa dozviete po kliknutí na článok – Poslanci rozhodovali o platoch: Toľkoto eur odklepli primátorovi a jeho zástupkyni!

Vianoce sa nezadržateľne blížia a predvianočný zhon a nakupovanie darčekov si užívajú aj obyvatelia Spišskej Novej Vsi. V uliciach mesta sme zisťovali, koľko sú na darčeky ochotní minúť – Vianočný prieskum v našich uliciach: Novovešťania prezradili, koľko míňajú na darčeky

Počas ustanovujúceho zasadnutia mestského zastupiteľstva si novozvolení poslanci okrem iného volili predsedov, podpredsedov a členov mestských výborov. Počet výborov zostal nezmenený, znížil sa však počet členov. Zoznam výborov aj členov si môžete pozrieť tu – Nové zastupiteľstvo zvolilo predsedov a členov mestských výborov: Pozrite si ich mená!

Nezávideniahodný pohľad sa naskytol jednému z obyvateľov na ulici Medza v Spišskej Novej Vsi. Na zemi zbadal ležiace nehybné telo muža. Privolaný lekár konštatoval smrť – Hrozný nález na sídlisku v Spišskej: Muža (†53) našiel náhodný okoloidúci

Tú najvzácnejšiu tekutinu sa rozhodlo darovať niekoľko rómov v rámci projektu rómska vianočná kvapka krvi. Koľko ich prišlo do novoveskej nemocnice a ako to celé prebiehalo sa dočítate v článku – Na hematológii mali ráno plnú čakáreň: Rómovia v Spišskej hromadne darovali krv!

Máte už predstavu, kde sa zabavíte na Silvestra? Jednou z možností je stráviť vítanie nového roka na námestí v Spišskej Novej Vsi ktoré sa bude konať tak ako vždy pred Redutou. Toto je pripravené pre Novovešťanov – Oblohu nad Spišskou rozžiaria stovky svetiel: Pozrite si, čo je pripravené na Silvestra na námestí

Foto: Patrik Novotný

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM