JAB Krimi

V Spišskej došlo k lúpežnému prepadu: Páchateľ si vyhliadol ženu na ulici a fyzicky zaútočil!

Štyrikrát súdne trestaný Igor z okresu Spišská Nová Ves podľa mužov zákona v noci lúpežne prepadol mladú ženu (29) rovno na ulici!

Ilustračný obrázok k článku V Spišskej došlo k lúpežnému prepadu: Páchateľ si vyhliadol ženu na ulici a fyzicky zaútočil!
Zdroj: TASR

Vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície zo zločin lúpeže obvinil štyrikrát súdne trestaného 27-ročného Igora H. z okresu Spišská Nová Ves. Ten podľa polície v nedeľu okolo 00,40 hodiny lúpežne prepadol v meste Spišská Nová Ves mladú ženu (29).

„Páchateľ si ju vyhliadol na Zimnej ulici, pristúpil k nej a fyzicky zaútočil. Jeho cieľom bolo zmocniť sa kabelky, čo sa mu aj podarilo,“ povedal krajský policajný hovorca Alexander Szabó s tým, že poškodenej žene ukradol kabelku v ktorej mala mp3 prehrávač, tri páry náušníc, hygienické potreby, CD a okrasnú sviečku.

„Krádežou jej spôsobil škodu vo výške 65 eur. Napadnutá žena pri útoku utrpela zranenia s predbežnou dobou liečenia 7 až 10 dní,“ doplnil policajný hovorca. Muža zakrátko zadržala policajná hliadka. „So súhlasom prokurátora ho policajti umiestnili do cely policajného zaistenia s návrhom na jeho väzobné stíhanie,“ uzavrel Szabó.V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody na tri až osem rokov.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM