JAB Rôzne

Vianočný prieskum v našich uliciach: Novovešťania prezradili, koľko míňajú na darčeky

Vianoce sú každým dňom bližšie a cítiť to začína byť aj v uliciach Spišskej Novej Vsi. Predvianočný ruch vládne najmä v okolí obchodov. Zisťovali sme, či obyvatelia Spišskej už majú nakúpené a koľko sú ochotní vysoliť za darčeky...

Ilustračný obrázok k článku Vianočný prieskum v našich uliciach: Novovešťania prezradili, koľko míňajú na darčeky
Zdroj: Dnes24.sk

Lukáš (19): Zatiaľ som s nákupom darčekov nezačal, no starostlivo nad výberom uvažujem. Chystám sa minúť rovnako ako po ostatné roky, približne päťdesiat eur. Darčeky kupujem najskôr týždeň pred Vianocami, kedy som už pevne rozhodnutý, aké darčeky to budú, čiže idem presne za konkrétnymi vecami. Najčastejšie ide o duchovnú literatúru.

Zlaťa (48): Darčeky už mám a minula som asi 500 eur

Addy (45): Nemám ešte kúpene darčeky. Približne viem čo treba obstarať a sú to skôr pomerne skromné a symbolické darčeky, čiže nebudú ani nákladné. Vianoce sú o niečom inom, ako uspokojiť nejaké materiálne túžby.

Vanda (23): No zatiaľ mám len jeden darček, ale tento týždeň sa chystám vyriešiť aj ostatné darčeky. Nechcem si to nechávať na úplne poslednú chvíľu.

Zuzana (27): Nemám ešte kúpené darčeky, ale mám v pláne minúť okolo 100 eur

Jaroslav (49): Keďže mám deti už veľké a vnúčatá ešte nemám nakupovanie darčekov neriešim. Každé dieťa dostane určitú finančnú čiastku a kúpi si čo potrebuje.

Saša (18): Darčeky ešte nemám, ja nakupujem všetko na poslednú chvíľu. Neviem presne odhadnúť, koľko miniem, to uvidím až pri vyberaní darčekov. Záleží to aj od toho, čo ma zaujme a čo sa mi bude páčiť.

Ľubomíra (53): Ja nemám čas na behanie po obchodoch. Darčeky objednávam zásadne cez internet.

Mirka (30): Keďže som stále v práci, nestihla som ešte nakúpiť. Taký prehľad, čo mojim blízkym by sa zišlo, zbieram počas celého roka. Poprípade kúpim aj to, čo sa mi bude páčiť.

Katarína (20): Nemám ešte kúpené darčeky, keďže mám práve zápočtový týždeň. Darčeky budem kupovať tesne pred Vianocami a chystám sa minút celú výplatu a to nie je nič moc.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM