JAB Rôzne

TOP 5: Najklikanejšie články celého týždňa zo Spišskej a okolia

Nestíhali ste v ostatných dňoch podrobne sledovať spravodajské dianie? Prinášame vám prehľad najklikanješích správ nášho portálu z celého týždňa.

Ilustračný obrázok k článku TOP 5: Najklikanejšie články celého týždňa zo Spišskej a okolia
Zdroj: Dnes24.sk

Výšivky starých materí

Krásne ručné diela v podobe výšiviek, ktoré kedysi bežne krášlili naše príbytky, nájdeme aj u niektorých Novovešťanov. Sú živou spomienkou a súčasne pamiatkou na našich milovaných. Niektoré z nich sme vám ukázali aj na našom portáli.

Plány na sídlisku Západ

Prvé zasadnutie mestského výboru v tomto roku na sídlisku Západ sa nieslo v pozitívnom duchu. Veď sledujte, čo všetko je tento rok v pláne…

Kvíz pre Novovešťanov

Predstavte si, že vás zastaví turista a opýta sa na nejaký objekt v Spišskej Novej Vsi. Náš kvíz preveril obyvateľov Spišskej, ako poznajú svoje mesto.

Fašiangy v materskej škole

Obdobie plesov a karnevalov naberá na obrátkach. Poriadnu fašiangovú atmosféru zažili aj deti v materskej škole na Stolárskej ulici v Spišskej Novej Vsi. Celý deň sa niesol v znamení masiek, hudby, tanca a nechýbali ani pankušky.

Rebríček priezvisk spred 200 rokov

Priezvisko je to, čo každého z nás sprevádza celý život. My sme pre zaujímavosť pripravili rebríček tých, ktoré patrili medzi najčastejšie v našom meste pred dvomi stovkami rokov. O ktoré priezviská ide sa viac dočítate v článku.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM