Rôzne

Letný prehľad z kúpaliska v Spišskej: Koľko tento rok stoja obľúbené dobroty?

Blíži sa víkend. A meteorológovia predpovedajú vysoké teploty. Ak sa vyberiete na kúpalisko zoberte si so sebou aj pár eur navyše. Zisťovali sme, aké dobroty a za koľko si na našom kúpalisku môžete kúpiť.

Ilustračný obrázok k článku Letný prehľad z kúpaliska v Spišskej: Koľko tento rok stoja obľúbené dobroty?
Zdroj: Dnes24.sk

Víkend sa nezadržateľne blíži a odborníci zo shmu vydali na víkend pre náš okres výstrahu pred vysokými teplotami. Najideálnejšie miesto na prežitie vysokých teplôt je určite pri vode. Na trávenie voľných dní máte na výber z rôznych možností. Nové biokúpalisko, prírodnú vodnú plochu či naše kúpalisko v Spišskej Novej Vsi. Práve tam sme zisťovali čo všetko a v akých cenách si môžete kúpiť niečo na posilnenie či osvieženie.

Široká ponuka

V areáli kúpaliska sa nachádzajú štyri bufety a súčasťou kúpaliska je aj hotel Preveza, v ktorom sa môžete nielen občerstviť, ale aj ubytovať. Stánok v blízkosti plážového ihriska ponúka široký sortiment rôznych nápojov, ale aj jedál. V ponuke má napríklad aj čapované pivko Staroprameň 10˚ 0,5 l za 1, €či 0,3l za 0,60€.

Osviežiť sa ale môžete aj čapovaným nealko pivom Staroprameň Radler s príchuťou Cool grapu za 1,30 €. Pollitrová kofola vás vyjde na jedno euro. Klasickým a obľúbeným kúpaliskovým občerstvením je langoš. V tomto bufete si ho môžete dať zo všetkými prílohami za 1,95 €.

Nechýbajú však ani hranolky či klasický hot dog za 1€. Pre náročnejších su však v ponuke aj bryndzové halušky či pirohy za 2,95 €, palacinka za 1,50 € či bravčový a kurací obaľovaný rezeň. Za bravčový zaplatíte 2,50 €, kurací je o dvadsať centov lacnejší.

Niečo na osvieženie

Ďalšie tri bufety sa nachádzajú vedľa seba, kde najesť sa dá len v jednom z nich. Langoš s kompletnou oblohou vás vyjde na 1,95 € hot-dog, hranolky či varená kukurica sú po 1 €. Vo vedľajšom stánku vám načapujú Šariš desiatku za 1 € či ochutený radler za 1,30. Za deci čapovanej kofoly zaplatíte 0,25 eura.

Ak sa chcete na kúpalisku iba niečím osviežiť, v ponuke majú aj zmrzlinu za 50 centov za jeden kopček či rôzne druhy nanukov v cene od 0,35 do 1,10 €. Ľadová drť 0,2l s príchuťou jablko, černica, mandarínka a čierna ríbezla stojí 0,80 €. A máme aj dobrú správu pre milovníkov cukrovej vaty i popcornu. Na novoveskom kúpalisku nájdete aj to. Za popcorn zaplatíte 80 centov a na cukrovú vatu budete potrebovať rovné jedno euro.

Čítajte tiež:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM