Rôzne

Spišské trhy vypuknú už o pár hodín, FOTKY z námestia: Tešte sa až na 55 kolotočov!

Už o pár hodín to vypukne. Každoročné a predsa tento rok výnimočné. Spišské trhy, ktoré sú v našom meste neodmysliteľnou súčasťou každého leta, oslavujú šesťdesiatku.

Ilustračný obrázok k článku Spišské trhy vypuknú už o pár hodín, FOTKY z námestia: Tešte sa až na 55 kolotočov!
Zdroj: Dnes24.sk

Spišská Nová Ves je okrem iného známa aj každoročným niekoľkodňovým podujatím a tým sú Spišské trhy. Námestím v Spišskej sa už od zajtra, až do nedele premelú tisícky domácich, ale aj návštevníkov z rôznych častí Slovenska, ako aj zahraničia.

Už od dnes však platia dopravné obmedzenia a zmeny zastávok MHD. Keďže sa jedná o jubilejný ročník, mesto vzhľadom na bohatý kultúrny program a celoslovenskú propagáciu očakáva rekordný počet návštevníkov. 24 hodín denne budú na všeobecný poriadok dohliadať aj muži zákona.

Pre návštevníkovou je pripravených takmer 500 stánkov z rôznym druhom tovaru a samozrejme nebudú chýbať ani stánky s občerstvením. Mladšie generácie poteší 55 kolotočov v centre Spišskej. Počas trhov sa môžeme tešiť aj na pečenie vola priamo na námestí a pre milovníkov spišských párok je pripravená súťaž v jedení hot – dogov.

Aký pracovný ruch zavládol na námestí v Spišskej si môžete pozrieť v našej fotogalérii

Príprava na jubilejné Spišské trhy v plnom prúde
18
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM