Rôzne

Parádny úspech: Susedné Smižany sa stali najkrajšou obcou na Slovensku!

Hlasovanie je ukončené, oficiálne výsledky zverejnené. Okrem nášho mesta zabodovali najviac ako sa len dá aj susedné Smižany. Stali sa najkrajšou obcou..

Ilustračný obrázok k článku Parádny úspech: Susedné Smižany sa stali najkrajšou obcou na Slovensku!
Zdroj: Dnes24.sk

Celoslovenská hlasovacia súťaž o Najkrajšie mesto a obec Slovenska 2016 vyhlásená internetovým portálom Slovakregion spoznala svojich víťazov. O tom, že Spišská Nová Ves zabodovala na plnej čiare sme vás už informovali. Okrem miest však verejnosť hlasovala aj za najkrajšiu obec Slovenska.

Po vlaňajšom siedmom mieste v konkurencii 2 785 dedín sa tento rok s počtom hlasov 20 541 stali najkrajšou obcou Slovenska susedné Smižany.

Druhou najkrajšou obcou sa stal Halič (okres Lučenec) s počtom hlasov 20 381 a prvú trojicu uzatvára obec Divín (okres Lučenec) so ziskom 15 845 hlasov. Zdá sa ,že v našom okrese je viac obcí ktoré verejnosť považuje za najkrajšie a tak okrem absolútneho víťaza sa do prvej top desiatky dostala aj Olcnava s počtom hlasov 8899 obsadila práve desiatu priečku.

Zaostrili sme však aj na ďalšie priečky čo sa týka umiestnenia obcí z nášho okresu. Tretiu najvyššiu priečku obsadili Iliašovce, ktoré sa umiestnili na 15 priečke. Len o dve miesta nižšie sa ocitli na 17.mieste Vítkovce a päticu najúspešnejších obcí z nášho okresu uzatvárajú Mlynky, ktoré skončili na 23.mieste.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM