Rôzne

Nádherný úspech: Spišská Nová Ves sa stala najkrajším mestom Slovenska!

Po niekoľkomesačnom boji sa dostavil nádherný výsledok.Spišská zabodovala na plnej čiare. Naše mesto je podľa verejnosti najkrajšie na Slovensku!

Ilustračný obrázok k článku Nádherný úspech: Spišská Nová Ves sa stala najkrajším mestom Slovenska!
Zdroj: Milan Paprčka

Sedem mesiacov verejnosť hlasovala na internetovom portáli Slovakregion v súťaži Najkrajšie mesto a obec Slovenska 2016. A Spišská Nová Ves si napokon môže gratulovať!

Po úspešnom minulom roku, keď naše mesto obsadilo druhé miesto a len o pár hlasov zaostalo za Prievidzou, tento rok zabodovalo na plnej čiare. Definitívne výsledky tohtoročnej súťaže sú už známe a môžeme hovoriť o nádhernom úspechu.

Podľa výsledkov hlasovania sa stala Spišská Nová Ves s počtom hlasov 31 566 najkrajším mestom na Slovensku za rok 2016.

Prvenstvo získala v konkurencii 144 miest z celého Slovenska. Druhú priečku obsadila neďaleká Levoča, ktorá získala 24 654 hlasov a bronzová priečka patrí s počtom hlasov 24 051 Bardejovu.

Na štvrtom mieste sa ocitol Púchov (18 564 ) a top päťku najkrajších miest uzatvára minuloročný víťaz Prievidza (18 315).

Najkrajšou obcou sa tento rok stali susedné Smižany, ktoré získali v ankete 20 541 hlasov. Oficiálne verejné odovzdávanie cien pre víťazov sa bude konať v januári 2017 vo Výstavisku Incheba v Bratislave.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM