JAB Kultúra

Novovešťania bez tohto by ste nový týždeň začať nemali: Stačí jeden klik a máte po ruke šikovný PREHĽAD

Nový týždeň je tu! Aby ste boli pripravení nielen na svoje pracovné či školské povinnosti, máme pre vás šikovný ťahák na chystané akcie. Nájdete v ňom prehľad podujatí, na ktoré sa v Spišskej oplatí skočiť.

Ilustračný obrázok k článku Novovešťania bez tohto by ste nový týždeň začať nemali: Stačí jeden klik a máte po ruke šikovný PREHĽAD
Zdroj: Dnes24.sk

PAMIATKY UNESCO NA STREDNOM SPIŠI

Do 19. februára 2016, Spišské osvetové stredisko

Desiatky výtvarníkov sa rozhodlo stráviť tri dni v prírode maľovaním pamiatok, ktoré sú zaradené do zoznamu svetového kultúrneho dedičstva UNESCO, v kontraste s krásnou prírodou. Poplenérovú výstavu neprofesionálnych výtvarníkov si môžete pozrieť až do devätnásteho februára.

ČARO NEPOZNANÉHO

Do 20. februára. 2016, Multicentrum

Jiři Čepil bol lodným kapitánom, cestovateľom, horolezcom, záchranárom, fotografom a sochárom. Výstava Čaro nepoznaného predstavuje jeho záľubu vo fotografii a komornom sochárstve.

HK SNV – MHK 32 Liptovský Mikuláš

3. februára 2016 o 17.00, zimný štadión

V stredu podvečer nastúpia naši hokejisti, aby si na domácom ľade zmerali sily s Liptovským Mikulášom. Zápas svojich obľúbencov si nenechá ujsť žiadny správny hokejových fanúšik.

KAROL

3. februára 2016 o 19:00, Štúdio SD

Aj v strede týždňa si prídu na svoje milovníci divadelných predstavení. V stredu večer si môžete v štúdiu Spišského divadla vychutnať hru o hľadaní vzájomného porozumenia.

ANTOL SRHOLEC

3. februára 2016 o 19.00, kino Mier

V rámci dňa Európskeho filmu si v kine Mier môžete pozrieť dokumentárny film o životnej ceste Antona Srholca, človeka, ktorý nikdy neopustil svoje zásady – milovať ľudí a Boha, napriek životným okolnostiam a bojovať za lepší svet uprostred pokazeného sveta.

JÁNOŠÍK ALEBO PRAVDA JE LEN JEDNA

4. februára 2016 o 19:00, Spišské divadlo

Kto by nepoznal Jánošíka? Hru s pesničkami o tom, ako sa z obyčajného človeka stane zbojník, hrdina a národná legenda uvedie Spišské divadlo vo štvrtok večer.

SPIŠSKÝ RIFĽOVÝ BÁL

5. februára 2016 o 18:00, hotel Čingov

Začiatok februára spestrí aj rifľový bál, ktorý sa bude konať v hoteli Čingov. Na plesajúcich čaká welcome drink, večera, káva, polnočná kapustnica, bohatá tombola a hosť večera Davide Mattioli. O zábavu sa postará aj hudobná skupina Montana Band z Bardejova.

NENÁVIDÍM

5. februára o 19.00, divadlo Kontra

Vynikajúca komédia, ktorá získala na Kremnických Gagoch Cenu Stana Radiča „Objav roka.“ Uletená zábavná jazda o našej nie veľmi zábavnej každodennosti…

DLHÝ,ŠIROKÝ A BYSTROZRAKÝ

7.februára 2016, 16.00, Spišské divadlo

V nedeľu popoludní si prídu na svoje aj najmenší. V Spišskom divadle si môžu pozrieť klasickú ľudovú rozprávku trochu inak. Rozprávka je plná napätia, dobrodružstiev a pesničiek.

Môže vás zaujímať:

foto:ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM