JAB Kultúra

Vyberte si v predstihu, ktorá akcia je podľa vášho gusta: TOP 10 podujatí vo februári v Spišskej

Blíži sa koniec mesiaca, ale zrelaxovať môžeme aj vo februári. V Spišskej Novej Vsi sa chystajú podujatia, ktoré by rozhodne nemali ujsť vašej pozornosti. Vybrali sme rovnú desiatku z nich.

Ilustračný obrázok k článku Vyberte si v predstihu, ktorá akcia je podľa vášho gusta: TOP 10 podujatí vo februári v Spišskej
Zdroj: Dnes24.sk

JÁNOŠÍK ALEBO PRAVDA JE LEN JEDNA

4. februára 2016 o 19:00, Spišské divadlo

Hneď na začiatku mesiaca si prídu na svoje milovníci divadla. Jánošík, alebo pravda je len jedna je hra s pesničkami o tom, ako sa z obyčajného človeka stane zbojník, hrdina a národná legenda.

SPIŠSKÝ RIFĽOVÝ BÁL

5. februára 2016 o 18:00, hotel Čingov

Začiatok februára spestrí aj rifľový bál, ktorý sa bude konať v hoteli Čingov. Na plesajúcich čaká welcome drink, večera, káva, polnočná kapustnica, bohatá tombola a hosť večera Davide Mattioli. O zábavu sa postará aj hudobná skupina Montana Band z Bardejova.

ÍRSKA KLIATBA

10. februára 2016 o 19:00, kino Mier

Komédia v podaní hercov z divadla Aréna. Braňo Deák, Ján Jackuliak, Juraj Loj, Marek Majeský, Martin Mňahončák vám ukážu čo robí muža mužom. Úprimnosť, otvorenosť, že vám to až vyrazí dych. Veľká komédia o malých problémoch.

DRAČIE PYTAČKY

14.februára 2016 o 16.00, podkrovie Matice Slovenskej

Vo februári si prídu a svoje aj deti. Interaktívne bábkové predstavenie, v ktorom si aj malý bitkár zapamätá, že udrieť znamená bolí si môžu pozrieť na Valentínske popoludnie. Po predstavení je pripravená pre deti Valentínska slávnosť.

PLES CVČ A MKC

16.februára 2016 o 17.00, v koncertnej sále Reduty

Zabaviť sa a užiť si plesovú sezónu si môžu aj tí najmenší. Centrum voľného času Adam spolu s mestským kultúrnym centrom v Spišskej Novej Vsi organizuje už po 11-krát ples pre deti, mládež a rodičov mesta. Užiť si ho počas hneď na začiatku jarných prázdnin.

JARNÁ LYŽOVAČKA S CVČ ADAM

19.februára 2016 o 8.30 , Poráč – Brodok

Jarné prázdniny si môžu užiť žiaci aj aktívnym oddychom. Pre všetkých milovníkov lyžovania pripravilo centrum voľného času Adam jarnú lyžovačku. Odchádza sa ráno 8:30 spred parkoviska OC Hypernova čas príchodu je určený na 16.30.

ALESSANDRO BARICCO – 1 900

20.februára 2016 o 17.00, čajovňa Alchýmka

Oslava života a hudby v príbehu o klaviristovi, ktorý strávil celý svoj život na zaoceánskom parníku. Dramatické prevedenie stvárni Ján Pramuk

KARNEVAL NA ĽADE

24.februára 2016 o 13.30, zimný štadión

Okrem plesovej sezóny ešte stále pretrváva obdobie karnevalov. Karneval na ľade si môžete so svojimi ratolesťami užiť koncom mesiaca. Hodnotiť sa budú vlastnoručne vyrobené masky.

CINEAMA 2016

25. februára 2016 o Spišské osvetové stredisko

Amatérsky tvorcovia predstavia svoje diela v niekoľkých kategóriách. Cineama 2016 je 24. ročník celoštátnej postupovej súťaže a prehliadky neprofesionálnej filmovej tvorby

TALENTÁRIUM

27. februára 2016 o 18.00, čajovňa Alchýmka

Príďte si spríjemniť sobotňajší večer dobrým čajom a kultúrnou nádielkou od študentov Technickej akadémie. Spev a poézia – Alica Perháčová, klávesy – Pavol Dzurik, klarinet Gabriela Krokkerová, moderátorské slovo – Dominika Hudranová.

Môže vás zaujímať:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM