Miroslav Pomajdík Správy

Krásne vyvrcholenie vážneho prípadu: Žena poslala mestskému policajtovi list, ktorý by potešil každého

Mestskí policajti sa v našom meste blysli viacerými zásahmi, ktoré pomohli zachrániť ľudský život. Pokračujeme seriálom s najzaujímavejšími prípadmi strážcov poriadku za uplynulý rok. Jeden z príslušníkov v tomto prípade preukázal svoje kvality a neváhal zakročiť, čo ocenila aj zachránená žena.

Ilustračný obrázok k článku Krásne vyvrcholenie vážneho prípadu: Žena poslala mestskému policajtovi list, ktorý by potešil každého
Zdroj: TASR

Náčelník MsP Spišská Nová Ves nám prezradil tri najzaujímavejšie prípady, pri ktorých vlani zasahovali naši mestskí policajti. V prvom prípade zachránili policajti život topiaceho sa muža v Hornáde.

V júli, presnejšie 17.7. 2013 v čase približne o 11:30 hod. sa tradične vybrala jedna Novovešťanka s kolegyňou na obed, no ďaleko nedošli. „Žena pred Okresným súdom odpadla, no na blízku bol náš príslušník MsP Ján Mikolaj, ktorý neváhal a ihneď podal prvú pomoc a privolal záchranku, čím jej v podstate zachránil život. V nemocnici jej zistili krvácanie z tenkého čreva do brušnej dutiny a bola nutná okamžitá operácia,” povedal náčelník mestskej polície v Spišskej Novej Vsi Michal Komara.

Prípad mal aj krásne vyvrcholenie, keď zachránená žena poslala na mestskú políciu list, v ktorom poďakovala policajtovi Mikolajovi za záchranu svojho života. „Týmto sa chcem veľmi pekne poďakovať vášmu zamestnancovi pánovi Jánovi Mikolajovi, ktorý bol v tom čase na obchádzke a neváhal mi podať prvú pomoc a privolať RZP. Patrí mu môj obdiv a veľké ďakujem, pretože nie každý by takto zareagoval,” píše v liste zachránená žena.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM