JAB Rôzne

Keď sa Spišská rozžiari: Čo hovoríte na vianočnú výzdobu v centre mesta? FOTO

Vianoce sa nezadržateľne blížia a mnohé príbytky už zdobí vianočný stromček či iná výzdoba. Vianočná výzdoba nechýba ani v centre nášho mesta.

Ilustračný obrázok k článku Keď sa Spišská rozžiari: Čo hovoríte na vianočnú výzdobu v centre mesta? FOTO
24
Galéria

Spišská Nová Ves už niekoľko dní dýcha pravou vianočnou atmosférou. Hoci prvý sneh sa v meste dlho neudržal, v centre už stojí vyzdobený vianočný stromček a už v piatok odštartuje 29. ročník Vianočného trhu s bohatým kultúrnym programom a zaujímavými novinkami.

Atmosféru najkrajších sviatkov roka však nepochybne dotvára aj vianočná výzdoba v uliciach. S jej inštaláciou sa začalo ešte v novembri aby s príchodom Mikuláša bolo všetko pripravené.

Po minuloročných novinkách , ktorými bola vianočná guľa umiestnená pred Evanjelickým kostolom či anjeloch , ktorí stoja na veľkej križovatke, tento rok k vianočnej výzdobe nepribudli žiadne novinky.

Nechýba však ani tento rok adventý veniec či drevený betlehem umiestnený pred Levočskou bránou. Celkovú atmosféru dotvárajú aj malé vianočné stromčeky v okolí Radnice, ktoré vyzdobili deti zo všetkým materských a základných škôl v našom meste.

Po centre mesta sme sa prešli aj my a vianočnú výzdobu v Spišskej Novej Vsi sme pre vás zachytili na fotkách. Tie si môžete pozrieť v priloženej galérii.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Obrazom: Vianočná výzdoba v centre Spišskej
24
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM