JAB Rôzne

V centre Spišskej bolo veselo: Vianočné stromčeky zdobili tí najmenší, FOTO a VIDEO

V okolí Radnice pribudlo 26 menších vianočných stromčekov. Ako každý rok ich prišli vyzdobiť deti zo všetkých materských a základných škôl v meste.

Zdroj: Dnes24.sk

Vianočné obdobie už pomaly klope na dvere. Už o niekoľko dní sa môžeme tešiť na Vianočný trh, ktorý prinesie počas troch dní okrem stánkov s rôznym tovarom aj bohatý kultúrny program a niekoľko noviniek.

Atmosféru týchto najkrajších sviatkov roka dotvára aj vianočná výzdoba, ktorá postupne pribúda i v našom meste. Na svojom mieste už stojí aj živý vianočný stromček.

Aj tento rok sa v okolí radnice nachádza 26 menších vianočných stromčekov, ktoré dotvárali materské a základné školy z nášho mesta.

Tie v stredu dopoludnia prichádzali do centra mesta, aby si vytvoril svoj vskutku originálny vianočný stromček. Fantázii sa medze nekladú a na stromčekoch nájdete ozdoby od výmyslu sveta.

Nechýbajú vianočné ozdoby z plastových pohárikov, vlny, cédečiek, fľašiek, papiera, dreva či lekárskych paličiek. Najväčšiu radosť zo zdobenia stromčekov mali snáď najmenší škôlkári. Tí si pri svojich vyzdobených stromčekoch aj zaspievali.

Príjemnú predvianočnú atmosféru v podaní tých najmenších si môžete pozrieť aj v našich galériách.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Okolie radnice zdobia vianočné stromčeky, ktoré vytvorili deti
34
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM