JAB Kultúra

Chcete si oddýchnuť cez dni voľna v Spišskej a okolí? Tu sú naše víkendové tipy

Aj aktuálny víkend ponúkne v Spišskej a v okolí rôzne podujatia, na ktorých si môžete dopriať oddych. Pozrite si, aké radíme zažiť. Tu sú naše tipy...

Ilustračný obrázok k článku Chcete si oddýchnuť cez dni voľna v Spišskej a okolí? Tu sú naše víkendové tipy
Zdroj: Dnes24.sk

Spišský trh

14. – 15. júla 2018, celé námestie

Obľúbené podujatie pokračuje aj počas víkendu. V sobotu počas celého dňa okrem stánkov a atrakcií čaká na návštevníkov i domácich bohatý kultúrny program. Tešiť sa môžete na folklórne súbory zahraničných Slovákov zo Srbska, Ukrajiny a Rumunska, ľudové hudby Vlada Kubáňa a Štefana Cínu a československé hity 80. a 90. rokov v podaní Q PLUS. Pre mladých vystúpia kapely Sám Sebou a Funk You. Program vyvrcholí koncertom Davida Kollera & Band (ČR) a Repley Band.

Výstava kaktusov

14. – 15. júla 2018, Dom Matice slovenskej

OZ Klub kaktusárov Spišská Nová Ves organizuje už 23. výstavu kaktusov, iných sukulentov a bonsajov. Počas výstavy je zabezpečený predaj prebytkov a poradenská služba v oblasti pestovania rastlín. Výstavu si môžete pozrieť od 9:00 hod do 17:00 hod. Posledný deň výstavy do 12:00 hod.

Spiš Expo

14. – 15. júla 2018, OC Madaras

Celoslovenská výstava stavebníctva a bývania s medzinárodnou účasťou. Po minuloročnom jubilejnom ročníku si ju môžeme tentokrát pozrieť v iných priestoroch. Výstava je otvorená od deviatej do 20:00 hod. Posledný deň do 16:00 hod. Komoditné zameranie: Postav dom (stavebníctvo, materiály, stroje, TZB), Domov a vkus (nábytok, doplnky, bytový textil), Domov a žena (textil, odevy, kozmetika, doplnky), Dvor a záhrada (okrasné rastliny, záhradné prvky) a Autoparáda (spišský autosalón, autodoplnky).

Memoriál Alexandra Nagya

14. júla 2018 od 9:00, futbalový štadión

Jedno z najtradičnejších futbalových podujatí na Spiši, ktorým si klub pripomína skvelého športovca, trénera a najmä človeka Alexandra Nagya odštartuje už v túto sobotu na futbalovom štadióne. Účastníkom tohtoročného podujatia budú výbery bývalých futbalistov z poľského Noweho Saczu (obhajca prvenstva), Lokomotívy Košice, Popradu a samozrejme domácej Spišskej Novej Vsi a nebude chýbať ani známy hosť.

Tajomná noc

14. júla 2018 od 20:30, Spišský hrad

Nočné prehliadky zo živými sochami .Historický šerm, tanec, hudba a príbehy plné lásky, zrady a pomsty. Všetko doplnené laserovou šou a samozrejme atmosférou nočného Spišského hradu. Vstupy sú o 20:30, 21:30 a 22:30.

Hotel Transylvánia 3 (3D)

15. júla 2018 o 15:00 a 16:40, kino Ster Century Cinemax

V najnovšom pokračovaní série Hotel Transylvánia sa Drakula, Mavis, Jonny a zvyšok partie vydávajú na dovolenkovú plavbu na výletnej lodi. Všetko nasvedčuje tomu, že si od zvyčajných problémov na chvíľu oddýchnu, až do momentu, kedy sa Drakula nezamiluje do šarmantej kapitánky lode, Eriky. Hlava upírskej rodiny však netuší, že jeho nová láska je v skutočnosti potomkom legendárneho lovca upírov…

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM