JAB Rôzne

Získa príťažlivá Novovešťanka korunku najkrajšej Spišiačky? Silviu (18) čaká veľký večer!

Už tento piatok sa dozvieme meno najkrajšej ženy Spiša. Spišská Nová Ves má vo finále dvojnásobné zastúpenie. Vyspovedali sme finalistku s číslom 5 Silviu Surovcovú.

Ilustračný obrázok k článku Získa príťažlivá Novovešťanka korunku najkrajšej Spišiačky? Silviu (18) čaká veľký večer!
Zdroj: Dnes24.sk

Už po 19. raz sa v piatok uskutoční v Spišskom divadle súťaž o najkrajšiu ženu Spiša. Deväť finalistiek tak zabojuje o titul Miss. Zastúpenie má aj Spišská a to hneď dvakrát. Jednou z finalistiek je sedemnásťročná Tatiana Bazárová ,s ktorou sme vám rozhovor priniesli nedávno. Druhou je taktiež študentka Hotelovej akadémie Silvia Surovcová (18), ktorá nám prezradila niečo o sebe.

Neznáša vysoké opätky

Po prázdninách nastúpi do štvrtého ročníka Hotelovej akadémie a prezradila, že s modelingom nemá žiadne skúsenosti. „Nikdy som nebola na žiadnej takejto súťaži, nemám rada vysoké opätky, takže bolo to pre mňa ťažké naučiť sa v nich pekne chodiť a k tomu ešte aj tancovať,“ priznala Silvia. Do súťaže sa podľa jej slov prihlásila po troch rokoch presviedčania od svojich blízkych. Vyskúšala a vyšlo to.

Ako prezradila na finálový večer sa teší. „Trému momentálne nemám, ale ako sa poznám tá príde pár hodín pred súťažou. Hlavne vtedy, keď sa budem rozprávať s moderátorom. Verím však, že to zvládnem,“ doplnila Silvia. Na finálový večer ju prídu určite podporiť rodičia, starší brat a určite sa nájde aj zopár známych či kamarátov.

Plány do budúcna

Hlavnými dôvodmi prihlásenia sa do tejto súťaže boli pre ňu, ako tvrdí najmä nové skúsenosti, zážitky a v neposlednom rade spoznávanie nových ľudí. „Výhra by ma veľmi potešila, ale ak nevyhrám, tak sa svet nezrúti,“ dodala. A ako vníma Silvia svoje konkurentky? „S babami sme si sadli, sme dobrý kolektív a výhru by som dopriala každej. Z niektorých báb je, ale veľmi cítiť túžbu po výhre,“ prezradila. Na Hotelovej akadémii študuje už tretí rok a túto školu si vybrala z viacerých dôvodov.

„Prioritou boli hlavne cudzie jazyky a možnosť získať výučný list aj maturitné vysvedčenie. Už som na škole 3 roky a môžem povedať, že som sa veľa naučila aj v škole a aj na praxi,“ povedala. Čo po skončení školy bude robiť je ešte podľa nej neisté. „Tak určite rozmýšľam aj nad vysokou školou, ale keď sa naskytne nejaká práca recepčnej, tak by som to možno zobrala,“ priznala s tým, že aj napriek tomu, že nemá rada vysoké opätky, vyskúšala by aj modeling, keby sa naskytla takáto príležitosť.

Foto: súkromný archív SS

Silvia (18) zo Spišskej Novej Vsi zabojuje o titul najkrajšej ženy Spiša
9
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM