JAB Rôzne

Kráska z nášho mesta na FOTKÁCH: Tatiana (17) sa prebojovala do finále Miss Spiša

Finálový večer súťaže krásy Miss Spiša sa blíži. Ešte pred ním sme však vyspovedali jednu z finalistiek. Táňa Bazárová zo Spišskej Novej Vsi nám prezradila, kto ju do súťaže oslovil a aj to, aká atmosféra vládne medzi finalistkami.

Ilustračný obrázok k článku Kráska z nášho mesta na FOTKÁCH: Tatiana (17) sa prebojovala do finále Miss Spiša
Zdroj: Dnes24.sk

Má necelých osemnásť a život pred sebou. Okrem toho, ju však čaká aj finále v súťaži krásy. Hanblivka Tatiana, ako sa sama nazvala, študuje na Hotelovej akadémii v Spišskej a je jednou z dvoch dievčat z nášho mesta, ktorým sa podarilo prebojovať až do finále Miss Spiša.

Sny krásnej finalistky

Tvrdí, že hotelierstvo a hlavne catering sú jej veľkým snom a nevie si predstaviť seba ako modelku. „Do súťaže by som sa sama neprihlásila, asi by som nenabrala odvahu. Oslovila ma pri náhodnom stretnutí organizátorka súťaže, tak som to prijala, ako výzvu a som rada, že som tu,“ prezradila.

Podľa jej slov, nie je jej cieľom za každú cenu vyhrať. „Ponuku som prijala hlavne kvôli príležitosti spoznať nových ľudí, stretnúť sa s niekým známym či nadviazať nové kontakty. Dúfam, že mi to pomôže napríklad v mojej ďalšej kariére,“ priznala Tatiana s tým, že jej snom je dostať sa do zahraničia, kde by sa rada presadila práve v hoteliérstve.

Aj keď po skončení základnej školy nastúpila na gymnázium, po pár dňoch prestúpila na hotelovku, aby si mohla splniť svoj sen. No ako každé mladé dievča nie je to jediné o čo sníva. Ako tvrdí, od určitého času sa jej stal srdcovou záležitosťou fitness. „Ja si bez cvičenia neviem predstaviť ani jediný deň. Trikrát do týždňa cvičím s trénerom. Ostatné dni doma, napríklad s avivážou v rukách,“ prezrádza s úsmevom. Keďže ju cvičenie baví, do budúcna by sa chcela venovať aj trénovaniu.

Obava z voľnej disciplíny

A ako to vyzerá medzi finalistkami súťaže? „Sme v štádiu spoznávania sa. Keďže sme sa stretli len párkrát, ešte sa tak dobre nepoznáme, ale určite to napravíme na sústredení, ktoré bude trvať tri dni. Snažíme sa navzájom podporovať a radiť si, takže som s kolektívom spokojná,“ povedala finalistka súťaže krásy.

V súťaži ju podporuje celá rodina a aj jej priateľ, ktorý sa teší z jej postupu. Na finále ju podporiť podľa jej slov žiaľ nepríde, lebo je v zahraničí. Na napriek tomu sa na finálový večer teší, no má aj obavu z voľnej disciplíny.

Strach má hlavne z porotcu, s ktorým ju absolvuje. Meno porotcu, ani svoj výber v čom bude jej vystúpenie spočívať neprezradia. ,,Aj napriek tomu, že som hanblivá, finále tejto súťaže krásy si chce určite užiť a zbytočne nestresovať," uzavrela finalistka s číslom sedem.

Čítajte tiež:

Foto: archív Tatiana

Novovešťanka Tatiana zabojuje o titul najkrajšej ženy Spiša
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM