JAB Rôzne

V centre Spišskej zažijeme zaujímavosť: Známa kapela u nás ide nakrúcať klip

Na námestí v Spišskej Novej Vsi zažijeme zaujímavé momenty. Známa kapela sa totiž v centre nášho mesta rozhodla nakrúcať videoklip.

Ilustračný obrázok k článku V centre Spišskej zažijeme zaujímavosť: Známa kapela u nás ide nakrúcať klip
Zdroj: Dnes24.sk

Ak ste fanúšikmi kapely Sám Sebou, máme pre vás dobrú správu. Skupina ide natáčať nový klip a vy sa môžete stať jeho súčasťou!

Známa kapela z Jamníka Sám Sebou v tvorbe pesničiek nezaostáva a pre svojich fanúšikov pripravuje ďalšiu novinku. Ako nám prezradil spevák Matúš Fifík, skupina pracuje na novej pesničke, ktorá bude veľmi pozitívna, tanečná a bude o láske. Okrem pesničky s názvom I love však uzrie svetlo sveta aj nový videoklip.

Čítajte tiež: Známa spišskonovoveská kapela má novinku: Romantický klip zo Slovenského raja!

„Videoklip sme sa rozhodli natáčať v Spišskej Novej Vsi priamo na námestí a to 23. septembra v popoludňajších hodinách,“ priblížil spevák. Dôvod prečo si vybrali práve takéto miesto pre svoj nový videoklip je prostý. „ Spišská má veľmi pekné námestie a máme to blízko,“ povedal Matúš.

Čítajte tiež: Spoznáte v novom songu aj vy svoju babku? Rap po východniarsky, to treba počuť!

Tvorcom nového klipu bude podľa slov speváka Štefan Kožík, s ktorým už spolupracovala kapela na viacerých projektoch. Ako ďalej priblížil, čo sa týka videoklipu, fanúšikov sa rozhodli zapojiť do svojej tvorby už po druhý raz. „Tentokrát bude ich úloha pri nakrúcaní klipu úplne jednoduchá. Treba prísť na námestie a dobre sa baviť," doplnil spevák s tým, že nová pesnička spolu s videoklipom bude mať premiéru v októbri.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM