Rôzne

Známa spišskonovoveská kapela má novinku: Romantický klip zo Slovenského raja!

Ďalšia novinka od populárnej kapely zo Spišskej. Smola a hrušky predstavila svoj nový singel a klip z romantického prostredia Slovenského raja.

Ilustračný obrázok k článku Známa spišskonovoveská kapela má novinku: Romantický klip zo Slovenského raja!
Zdroj: Smola a Hrušky

Kapela Smola a Hrušky zverejnila nový singel a klip „Profesor lásky“, ktorý určite prekvapí fanúšikov svojím popovým spracovaním a netradičnou speváckou polohou frontmana Spoka. Ten, ako prezradil, už dlhšie pracuje na svojom hlasovom prejave pod dohľadom skúseného hlasového pedagóga.

V prostredí Slovenského raja

Jozef Spoko Kramár je zároveň aj autorom skladby a o text sa postaral uznávaný slovenský textár Vlado Krausz, ktorý potvrdil, že frontmanovi táto Müllerovská poloha naozaj sedí. Romantický klip sa odohráva sa v nádhernom prostredí Slovenského raja.

Čítajte tiež: Spoznáte v novom songu aj vy svoju babku? Rap po východniarsky, to treba počuť!

„Pieseň Profesor lásky vznikla v období, keď sa udialo niekoľko životných príbehov a zažil som situácie, ktoré pozná hádam každý hudobník a to, keď sa fanúšička zamiluje do svojho idola. Napriek tomu, že skladba má výrazne popové aranžmány, pozornému uchu neujde aj štipka recesie a irónie, ktoré umocňuje aj vizuálna podoba skladby," povedal frontman kapely Spoko Kramár. Dodal, že je veľmi rád, že sa podarilo napriek náročnosti natáčania a početnému komparzu, dosiahnuť takýto skvelý výsledok.

Okrúhle výročie

„Už teraz máme naozaj veľmi pozitívne reakcie od našich fanúšikov a veríme, že čoskoro budú Profesora lásky počuť aj z našich slovenských či českých rádií,“ dodáva frontman kapely.

Čítajte tiež: Veľká oslava piva v Spišskej: Čo nás čaká na dvojdňovom festivale?

Ako nám z kapely prezradili, momentálne pracujú na ďalších novinkách a sústreďujú sa hlavne na budúci rok, kedy sa chystá veľké výročie. Už teraz sa môžu fanúšikovia tešiť na najväčšie turné v histórii kapely, novú koncertnú šou, nový album, klipy či knihu a celý rok sa bude niesť v znamení jubilejnej 20-tky.

Novoveská kapela Smola a Hrušky predstavila nový singel
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM