JAB Rôzne

Urobte si prehľad o dianí v Spišskej a okolí: 5 najklikanejších správ týždňa

Ďalší týždeň už finišuje. Ak ste podrobne nestíhali sa venovať informáciám zo Spišskej a okolia, prinášame vám prehľad najklikanejších správ týždňa.

Ilustračný obrázok k článku Urobte si prehľad o dianí v Spišskej a okolí: 5 najklikanejších správ týždňa
Zdroj: Dnes24.sk

Legálna celoročná grafity stena

Múr okolo bývalých vojenských kasární pri rieke Hornád v Spišskej Novej Vsi je od nedele oficiálne prvou, legálnou celoročnou grafity stenou. Na slávnostnom otvorení takmer 200 metrov dlhej steny sa zúčastnilo viac ako 30 writerov aj začiatočníkov. Podrobnosti o tejto novinke sa dozviete v článku.

Poriadny hubársky zážitok

Hubárska sezóna je v plnom prúde a huby rastú doslova naozaj už skoro všade. Zaujímavý nález sa ale podaril Petrovi zo Spišskej Novej Vsi, ktorý sa vybral spolu s kamarátmi na turistiku.

Prišla o takmer 3 000 eur

Žena v Smižanoch prišla o takmer 3 000 eur. Polícia v utorok uviedla, že pátra po trojici neznámych páchateľov, ktorí v pondelok v popoludní v Smižanoch uviedli zámerne do omylu 69-ročnú dôchodkyňu.

Impozanté diela

Miesto kde neveríte vlastným očiam a získava si obľubu a obdiv nielen Slovákov vzniklo aj vďaka dvom skvelým umelcom- grafiťákom z nášho mesta. Vyspovedali sme manželov Bukovinských.

Nové parkovisko

Dobré správy pre majiteľov štvorkolesových tátošov. Na sídlisku Západ pribudne už čoskoro niekoľko desiatok nových parkovacích miest. Stavebné práce sú už v plnom prúde.

Foto:ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM