JAB Krimi

Ten najsmutnejší koniec pátrania: Nezvestnú ženu (†36) našli mŕtvu v lesnom poraste!

Nezvestnú ženu (†36) z obce Poráč hľadalo jedenásť policajtov a dvadsať dobrovoľníkov. Po necelých dvoch dňoch ju našli v lese mŕtvu.

Ilustračný obrázok k článku Ten najsmutnejší koniec pátrania: Nezvestnú ženu (†36) našli mŕtvu v lesnom poraste!
Zdroj: TASR

Ako povedal krajský policajný hovorca Alexander Szabó v sobotu vo večerných hodinách prijali na obvodnom oddelení policajného zboru v Markušovciach oznámenie o nezvestnosti 36-ročnej ženy z obce Poráč. Podľa slov hovorcu nezvestná žena zanechala doma list na rozlúčku, ako aj svoj mobilný telefón.

„Službukonajúci policajti po prijatí oznámenia vykonali previerky v reštauračných zariadeniach v obci Poráč a Poráčskej doline, vyťažili vodiča autobusu k možnému pohybu menovanej a aj napriek tomu, že nebolo zrejmé ktorým smerom sa mohla nezvestná žena vydať, bol na miesto privolaný službukonajúci psovod spolu so služobným psom, ktorý až do druhej hodiny v noci prehľadával priľahlé hospodárske budovy k rodinnému domu, okolie domu, blízke kroviny a les s negatívnym výsledkom,“ ozrejmil Szabó.

V pondelok ráno jedenásť policajtov s troma služobnými psami a približne dvadsiatimi dobrovoľníkmi z obce Poráč vykonali ďalšiu pátraciu akciu. „Okolo 10.00 hodiny bola nezvestná nájdená v lesnom poraste zvanom Za horou v časti Pod pažicou, vzdialenom asi 5 km od obce Poráč bez známok života,“ doplnil Szabó s tým, že obhliadajúca lekárka sa k presnej príčine smrti nevedela vyjadriť a nariadila vykonať zdravotno-bezpečnostnú pitvu.

Čítajte tiež:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM