JAB Rôzne

Súťaž o najkrajšie mesto sa prehupla za polovicu a Spišskej sa darí krásne: Veď pozrite na toto!

Ešte dva mesiace a dozvieme sa, ktoré mestá sú na Slovenku najkrajšie. Spišská Nová Ves si minulý rok vydobyla piatu priečku. Ako sme na tom tentoraz? Naše mesto sa zatiaľ nachádza medzi najlepšími!

Ilustračný obrázok k článku Súťaž o najkrajšie mesto sa prehupla za polovicu a Spišskej sa darí krásne: Veď pozrite na toto!
Zdroj: Dnes24.sk

Internetový portál Slovakregion vyhlásil súťaž o najkrajšie mesto a obec Slovenska. Súťaž začala prvého apríla 2015 a definitívneho víťaza spoznáme 5.novembra. Hlasovať za svoje mesto môže každý do 31. 10. 2015 – 12:00 hodiny.

Do súťaže sa zapojilo 139 miest z celého Slovenska a podporiť svoje mesto môže každý prostredníctvom internetu na www.slovakregion.sk. Novým pravidlom tento rok je, že zvíťazí mesto/obec, ktoré získa najviac hlasov a zároveň bude mať najviac užívateľov odovzdávajúcich hlas.

Spišská Nová Ves minulý rok skončila na piatom mieste. A veľmi dobre sa jej darí aj tento rok. Naše mesto sa totiž zatiaľ nachádza medzi najlepšími. V priebežnom poradí sme v TOP 5 a opäť nám nateraz patrí piata priečka. Nič však nie je definitívne, keďže do konca hlasovania ostávajú ešte dva mesiace.Na prvom mieste v predbežnom poradí zatiaľ vedie Bardejov. Susedné mesto Levoča je tesne za Spišskou Novou Vsou.

Čítajte tiež:

Foto: Milan Paprčka

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM