JAB Rôzne

Škôlkári sa vydali po vzore maturantov: V Spišskej môžete vidieť roztomilé tablá

Naši najmenší sa v Spišskej nenechali zahanbiť a rozlúčili sa so škôlkou v podobe tabiel po vzore maturantov. Vo výkladoch tak vidieť roztomilé tablá.

Ilustračný obrázok k článku Škôlkári sa vydali po vzore maturantov: V Spišskej môžete vidieť roztomilé tablá
Zdroj: Dnes24.sk

Len nedávno výklady obchodov na námestí v Spišskej Novej Vsi spestrili diela maturantov. Teraz prišli na rad aj predškoláci. Aj oni skončili jedno dôležité obdobie svojho života a od septembra zasadnú do školských lavíc. Spomienky na škôlku im ostanú okrem iného aj v podobe tabla.

A tak usmiate tváre našich najmenších skrášľujú naše mesto nielen na námestí, ale aj po sídliskách. Pýtali sme sa okoloidúcich, čo si o takomto zvyku myslia. „Je to veľmi milé, tie deti sú krásne a pohľad na ne mi hneď zlepší deň. Prajem im, aby sa tak usmievali po celý život,“ povedala pani Edita.

Čítajte tiež: Dojímavé FOTO a VIDEO zo Spišskej: Deviataci sa lúčili so školou, nechýbali ani slzy

„Mne to pripomenulo staré časy, keď sme my mali tablá. Podľa mňa je to pekné, viem, že nie všetci sú ich zástancami, no myslím, že je krásne sa tešiť z každého okamihu, ktorý nám život prináša a toto je jeden z nich,“ vyjadrila sa mamička budúcich prvákov – trojčiat, pani Soňa. Aj pán František si myslí, že je to pekný zvyk a rád si pozrie fotky malých usmiatych slniečok pri prechádzke námestím.

V našej fotogalérii si môžete pozrieť niektoré z tohtoročných tabiel predškolákov. Je medzi nimi také, ktoré sa vám páči najviac? Zahlasujte zaň v našej ankete.

GALÉRIA: Novoveskí predškoláci majú vlastné tablá
6
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM