JAB Kultúra

Šikovná pomôcka pri rozhodovaní, ako stráviť víkend: Naše tipy kam si vyraziť v Spišskej

Čo budete robiť počas blížiacich sa voľných dní? Možno vám pri rozhodovaní pomôže hneď niekoľko zaujímavých inšpirácii. Novovešťania a spol., toto môže zlákať aj vás...

Ilustračný obrázok k článku Šikovná pomôcka pri rozhodovaní, ako stráviť víkend: Naše tipy kam si vyraziť v Spišskej
Zdroj: Dnes24.sk

JARNÁ LYŽOVAČKA S CVČ ADAM

19. februára 2016 o 8.30 , Poráč – Brodok

Jarné prázdniny sa pomaly končia a pred návratom do školských lavícpripravilo centrum voľného času Adam pre všetkých milovníkov snehu jarnú lyžovačku. Odchádza sa ráno 8:30 spred parkoviska OC Hypernova čas príchodu je určený na 16.30.

ČARO NEPOZNANÉHO

Do 20. februára. 2016, Multicentrum

Jiři Čepil bol lodným kapitánom, cestovateľom, horolezcom, záchranárom, fotografom a sochárom. Výstava Čaro nepoznaného predstavuje jeho záľubu vo fotografii a komornom sochárstve.

ŽENSKÝ ZÁKON

19. februára o 19.00, Spišské divadlo

Pre milovníkov divadla je hneď na začiatok víkendu pripravená repríza klasiky od Jozefa Gregora Tajovského. Komédia v spišskom nárečí vás zaručene dostane.

MOJA REČ

19. februára o 21.00, Number 1 club

Poriadna párty na záver pracovného týždňa dobre padne nejednému Spišskonovoveš­ťanovi. V piatok večer môžete zažiť poriadnu show Mojej Reči, kde zaznejú tracky z nového pripravovaného albumu.

VÝSTUP NA KOSTOLNÚ VEŽU

20. februára 2016 o 10.00 a 12.00, centrum mesta

Spišská Nová Ves má domácim aj návštevníkom stále čo ponúknuť. Presvedčiť sa o tom budete môcť aj počas dvoch bezplatných výstupov na najvyššiu kostolnú vežu a prehliadky mesta so sprievodcom, pri príležitosti Svetového dňa sprievodcov.

FK SNV – LIPANY

20. februára o 11.00, futbalový štadión

V sobotu dopoludnia nastúpia na futbalový štadión naši futbalisti, aby si zmerali sily s ďalšími súpermi. Zápas svojich obľúbencov si nenechá ujsť žiadny správny futbalový fanúšik.

ALESSANDRO BARICCO – 1 900

20. februára 2016 o 17.00, čajovňa Alchýmka

Oslava života a hudby v príbehu o klaviristovi, ktorý strávil celý svoj život na zaoceánskom parníku. Dramatické prevedenie stvárni Ján Pramuk

MACBATH

20 a 21. februára 2016 o 19.00, divadlo Kontra

Macbeth sa vracia na scénu Kontry! Naposledy ocenený na prestížnom svetovom festivale WROSTJA vo Wroclavi. Vzrušujúca divadelná hra a realizácia. Hypnotizujúce predstavenie, ohromujúce svojou silou.

PÁN TRAGÁČIK A TEMPLÁRI

21. februára 2016 o 16.00, Spišské divadlo

Pre najmenších je pripravená dobrodružná výprava Pána Tragáčika a jeho troch kamarátov za legendárnym pokladom templárov. Napínavý príbeh plný záhadných stretnutí a odhaľovania tajomných miest si môžete vychutnať na konci týždňa v Spišskom divadle.

VEREJNÉ KORČUĽOVANIE

21. februára o 18.00, Zimný štadión

Máte radi aktívny oddych a zimné športy? Koniec jarných prázdnin môžete stráviť aj na zimnom štadióne v Spišskej Novej Vsi. V nedeľu podvečer si prídu na svoje všetci priaznivci korčuľovania.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM