JAB Rôzne

Oslavy v škôlke na sídlisku Západ? Deti sa predviedli za 100 bodov. Roztomilé VIDEO, ktoré nemá chybu

V škôlke prebehla veľká párty. MŠ Stolárska na sídlisku Západ oslávila svoje tridsiate narodeniny. A detičky sa predviedli doslova úžasne. Pripravili si roztomilé čísla, ktoré treba vidieť.

Ilustračný obrázok k článku Oslavy v škôlke na sídlisku Západ? Deti sa predviedli za 100 bodov. Roztomilé VIDEO, ktoré nemá chybu
Zdroj: Dnes24.sk

Viac ako stovka účinkujúcich a takmer tristo divákov sa zišli na dvore Materskej školy Stolárskej na sídlisku Západ. Škôlka s najvyšším počtom detí v našom meste oslavovala totižto krásne jubileum. Presne pred tridsiatimi rokmi otvorila svoje brány. Počas nich škôlku navštívilo niekoľko tisícok detí a vystriedali sa štyri riaditeľky.

Ako nám prezradila súčasná riaditeľka Ingrid Fabiniová, tento rok majú otvorených deväť tried, v ktorých sa nachádza 184 detí. Podľa slov riaditeľky však čerstvá oslávenkyňa zažila časy, keď sa v nej hrávalo aj tristo detí.

Aj prvá pani riaditeľka Marta Račayová si zaspomínala na rok 1986, keď škôlku prvýkrát otvorili. „Začiatky boli ťažké o to som radšej, že škôlka stále prekvitá. Začínali sme s dvoma triedami jaslí a štyrmi triedami škôlky, no keďže sídlisko bolo dosť mladé, rýchlo sme sa rozrástli a počet detí sa v priebehu dvoch rokov zdvojnásobil.“

Jubilantke k narodeninám bol zablahoželať aj primátor mesta Ján Volný. Po blahoželaniach nasledoval naozaj roztomilý program v podaní tých, pre ktorých je materská škôlka počas týždňa druhým domovom.

V našich galériách sa môžete presvedčiť, že detičky boli úžasné a zvládli oslavy veľkolepo.

Môže vás zaujímať:

Čo sa to bude diať? Spišskou Novou Vsou pôjde ružový pochod

Akcia, ktorá poteší malých aj veľkých: Už čoskoro si môžeme v Spišskej užiť Letnú slávnosť

Detičky v škôlke predviedli roztomilé čísla
2
Galéria
OBRAZOM: 30.výročie materskej škôlky na sídlisku Západ
47
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM