Rôzne

Čo sa to bude diať? Spišskou Novou Vsou pôjde ružový pochod

Spišskou Novou Vsou pôjde ružový pochod. Stane sa tak už o niekoľko dní. Organizátori vyzývajú, že zúčastniť sa môže každý. Čo sa to bude diať?

Ilustračný obrázok k článku Čo sa to bude diať? Spišskou Novou Vsou pôjde ružový pochod
Zdroj: OZ Venus

V Spišskej Novej Vsi sa chystá charitatívna akcia. Po ročnej prestávke sa bude konať v uliciach nášho mesta druhý ročník Ružového pochodu. Podporiť ho tohto roku príde aj známa speváčka Celeste Buckingham. Ružová farba ovládne naše mesto už 25.júna.Chari­tatívnu akciu organizuje v spolupráci s mestom občianske združenie Venus.

Ako nám povedala jedna z organizátoriek Petra Lisoňová, cieľom Ružového pochodu je podpora a pomoc pacientkam s ochorením rakoviny prsníka ako aj prevencia a zvýšenie povedomia u zdravých žien. „Prvý ročník mal v Spišskej Novej Vsi veľmi dobrý ohlas. Pochodu sa zúčastnilo okolo 500 ľudí a podarilo sa nám vyzbierať krásnu sumu 5640 eur, ktorá bola použitá na zakúpenie špeciálnych pomôcok a prístroja- pulzná pištol. Veríme, že tento ročník bude minimálne tak úspešný ako ten prvý.“ dodala.

Podľa jej slov je pripravený aj sprievodný kultúrny program. Na pódiu pred Redutou vystúpi okrem Celeste Buckingham detský spevácky zbor Villa Saxofum a známa spišskonovoveská tanečná skupina Denzz Industry, ktorá predvedie tanec Haka.

Ako to vyzeralo v uliciach Spišskej na prvom ročníku ružového pochodu si môžete pozrieť v našej fotogalérii.

Môže vás zaujímať:

V Spišskej nás čaká výnimočný ročník prestížnej súťaže krásy: Toto sa chystá rovno pred Redutou!

Akcia, ktorá poteší malých aj veľkých: Už čoskoro si môžeme v Spišskej užiť Letnú slávnosť

Obrazom: V roku 2014 sa konal prvý ročník ružového pochodu v našom meste
7
Galéria
Zdroj: OZ Venus
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM