JAB Rôzne

Mládež sa v našom meste môže tešiť na novinku: V Spišskej vznikne klub mladých

Centrum voľného času pripravilo pre mládež v Spišskej Novej Vsi novinku. Už čoskoro sa otvorí v našom meste Klub mladých.

Ilustračný obrázok k článku Mládež sa v našom meste môže tešiť na novinku: V Spišskej vznikne klub mladých
Zdroj: TASR

Centrum voľného času Adam v Spišskej Novej Vsi pripravuje pre všetkých mladých Novovešťanov úplnú novinku. V meste bude otvorené elokované pracovisko pod názvom Klub mladých. Je to priestor, v ktorom mládež dostane šancu tráviť svoj voľný čas, získať nové zručnosti a skúsenosti či možnosť spoznať nových ľudí.

Čítajte tiež: Spišská je držiteľom ďalšieho slovenského rekordu: Týmto prvenstvom sa môžeme popýšiť! FOTO

Ako nám povedal vedúci Klubu mladých Matej Farkalin, slávnostné otvorenie klubu za účastí predstaviteľov mesta a zástupcov mládeže bude 6.októbra o 15:30. „Na slávnostnom otvorení predstavíme všetkým záujemcom nové priestory aj predstavu, ako by mala činnosť klubu vyzerať,“ doplnil.

Klub mladých bude podľa jeho slov k dispozícii študentom od 15 rokov a to od pondelka do štvrtku od 15:00 do 20:00 hod a v piatok, sobotu od druhej popoludní až do desiatej hodiny. „Nebude sa platiť žiadne členské,“ ozrejmil Farkalin.

Čítajte tiež: Novovešťanka zaujala na súťaži krásy: Jeannette žala úspech na Miss Folklór

Ako priblížil, hlavnou myšlienkou bolo najmä vytvoriť priestor pre stredoškolákov a preto aj možnosti trávenia času v klube budú rôzne. „Prebiehať tu budú rôzne workshopy, besedy a podujatia športového či kultúrneho druhu. Samozrejme, že priestoroch klubu sa budú nachádzať spoločenské hry, herné konzoly či akási menšia verejná knižnica, kde môžu mladí z nášho mesta tráviť svoj voľný čas," uzavrel vedúci klubu.

Foto:ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM