JAB Rôzne

Kúpalisko v Spišskej lámalo cez víkend rekordy: Toľkoto ľudí si nepamätá riaditeľ za posledných 20 rokov!

Víkendové teploty priali všetkým priaznivcom voľnočasových aktivít. Výnimkou nebolo ani kúpalisko v Spišskej Novej Vsi. Toľkoto ľudí prišlo hneď v prvý víkend.

Ilustračný obrázok k článku Kúpalisko v Spišskej lámalo cez víkend  rekordy: Toľkoto ľudí si nepamätá riaditeľ za posledných 20 rokov!
Zdroj: TASR

Po chladnejších májových dňoch sme sa konečne dočkali aj tých teplejších. Kvôli priaznivým teplotám a ešte priaznivejšej predpovedi na víkend sa rozhodlo vedenie kúpaliska otvoriť brány skôr. A ako sa zdá urobili veľmi dobre. Aj napriek tomu, že ceny vstupného na kúpalisku sa zvýšili hlavne pre cezpoľných, aj práve oni výrazne pomohli cez víkend k rekordnej účasti.

V sobotu podľa slov riaditeľa Správy telovýchovných zariadení, Jána Magdoška, navštívila novoveské kúpalisko približne tisícka návštevníkov. „Z prieskumu vyplýva, že čo sa týka obyvateľov Spišskej, tak to bolo na polovicu s návštevníkmi z okolia,“ doplnil. V nedeľu však hrali prim cezpoľní a z celkového počtu 1700 návštevníkov, tak tvorili dve tretiny práve oni.

Z celkovým počtom 2700 návštevníkov počas prvého júnového víkendu, tak spišskonovoveské kúpalisko zlomilo rekord v návštevnosti za posledných 23 rokov. „Za môjho pôsobenia je to prvýkrát, kedy sme dosiahli takúto návštevnosť, v tak skorom dátume,“ povedal Magdoško s tým, že dúfa, že tento rok bude lepší ako ten minulý.

Čítajte tiež:

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM