JAB Rôzne

Ako to vyzerá toto leto s cenami na kúpalisku v Spišskej? Toľkoto zaplatíme po novom

Kúpacia sezóna už klope na dvere. My sme boli zvedaví, koľko tento rok zacvakáme na kúpalisku v Spišskej Novej Vsi. Pre občanov mesta máme dobrú správu.

Ilustračný obrázok k článku Ako to vyzerá toto leto s cenami na kúpalisku v Spišskej? Toľkoto zaplatíme po novom
Zdroj: TASR

Ani vy sa už neviete dočkať, kedy sa počas horúcich dní skočíte vyblázniť a schladiť na kúpalisko? To v Spišskej Novej Vsi otvára svoje brány už o niekoľko dní. Ako nám povedal riaditeľ správy telovýchovných zariadení Ján Magdoško. Oficiálne otvorenie kúpaliska sa plánuje na 12. júna.

„Žiaľ po skúsenostiach s počasím v minulých rokoch neplánujeme žiadny otvárací program. Po neúspechu minuloročnej akcie Bikiny párty sa tento rok neplánujú ani podobné akcie. Vzhľadom na situáciu, že nám stúpli náklady na elektrickú energiu o viac ako 30 000 eur, sme museli pristúpiť k zmene vstupného,“ povedal pre náš portál riaditeľ STEZ.

Vstupné sa síce oproti vlaňajšiemu roku zvýši z pôvodných 2,50 € na 3,50, no týka sa to iba cezpoľných. Pre ľudí z nášho mesta je tu však dobrá správa. ,,Obyvatelia Spišskej Novej Vsi po predložení občianskeho majú zo vstupného zľavu jedno euro," doplnil Magdoško.

Kúpalisko v Spišskej Novej Vsi je súčasťou plavárne s možnosťou využívania sauny. Areál kúpaliska tvorí 50 metrový bazén s hĺbkou vody 180cm a tri neplavecké bazény s teplotou vody 27°C. Súčasťou kúpaliska je aj množstvo bufetov a reštaurácia. Kúpalisko bude otvorené od 9.00 hod – do 19.00 hod.

Cenník vstupného za služby na Letné kúpalisko, platný od 12.6.2015 do 6.9.2015

  • DOSPELÝ Letné kúpalisko a plaváreň – 4,50 €
  • DOSPELÝ Letné kúpalisko, alebo plaváreň – 3,50 €
  • DIEŤA od 6–15 rokov, OSOBA nad 62 rokov, DRŽITEĽ ZŤP-S Letné kúpalisko a Plaváreň – 3,80€
  • DIEŤA od 6–15 rokov, OSOBA nad 62 rokov DRŽITEĽ ZŤP-S Letné kúpalisko (alebo Plaváreň) – 2,80 €
  • Pre občanov mesta SNV po predložení dokladu totožnosti s fotografiou zľava – 1€

Čítajte tiež:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM