JAB Kultúra

Kliknite a nový týždeň ako na dlani: PREHĽAD akcií, ktoré v Spišskej stoja za zmienku

Relaxu nikdy nie je dosť a vyraziť si von na zaujímavú akciu, rozhodne patrí medzi super spôsob oddychu. Prinášame vám preto prehľad podujatí, ktoré vám odporúčame v Spišskej Novej Vsi zažiť.

Ilustračný obrázok k článku Kliknite a nový týždeň ako na dlani: PREHĽAD akcií, ktoré v Spišskej stoja za zmienku
Zdroj: Dnes24.sk

FILMOVÝ KLUB – FARBY PIESKU

23.februára 2016 o 19.00, kino Mier

Fascinujúci časozberný dokument si môžete pozrieť hneď na začiatku pracovného týždňa. Drámu života a smrti, silu lásky, obety a ľudskosti uprostred vojnového pekla zažijete na vlastné oči.

KARNEVAL NA ĽADE

24. februára 2016 o 13.30, zimný štadión

Okrem plesovej sezóny ešte stále pretrváva obdobie karnevalov. Karneval na ľade si môžete so svojimi ratolesťami užiť koncom mesiaca. Hodnotiť sa budú vlastnoručne vyrobené masky.

ŽIVOT NIE JE DIVADLO

24 a 25 .februára 2016 o 19:00, Štúdio SD

Premiéru hry Život nie je divadlo si môžete vychutnať v strede týždňa hneď po dva večery. Emotívny príbeh muža na samote sa odohrá v štúdiu Spišského divadla

ŽELEZNÁ CESTA STRATENÁ V SLOVENSKOM RAJI

25.februára.2016 o 16­.30, Spišské osvetové stredisko

Pre milovníkov prírody a Slovenského raja je v štvrtok pripravená vernisáž poplenérovej výstavy fotografií neprofesionálnych fotografov pri SOS. Výstava potrvá do 25.marca 2016.

CINEAMA 2016

25. februára 2016, Spišské osvetové stredisko

Amatérsky tvorcovia predstavia svoje diela v niekoľkých kategóriách. Cineama 2016 je 24. ročník celoštátnej postupovej súťaže a prehliadky neprofesionálnej filmovej tvorby

MASTNÝ HRNIEC

26. februára 2016 o 19:00, Spišské divadlo

Výsmešná komédia od Júliusa Barča Ivana o zmätkoch v dome profesora Babíka, ktorého omylom vyhlásili za ministra.

LATINO PARTY

26. februára 2016, Number 1 club

Piatok večer a tanečná zábava k sebe pasujú najlepšie. Presvedčí vás o tom aj DJ Luky, ktorý to v piatok večer odpáli na latino party v Number 1 clube.

FK SNV – VYŠNÉ OPÁTSKE

27. februára o 11.00, futbalový štadión

V sobotu dopoludnia nastúpia na futbalový štadión naši futbalisti, aby si zmerali sily s ďalšími súpermi. Zápas svojich obľúbencov si nenechá ujsť žiadny správny futbalový fanúšik.

TALENTÁRIUM

27. februára 2016 o 18.00, čajovňa Alchýmka

Príďte si spríjemniť sobotňajší večer dobrým čajom a kultúrnou nádielkou od študentov Technickej akadémie. Spev a poézia – Alica Perháčová, klávesy – Pavol Dzurik, klarinet Gabriela Krokkerová, moderátorské slovo – Dominika Hudranová.

VEREJNÉ KORČUĽOVANIE

28.februára o 18.00, Zimný štadión

Máte radi aktívny oddych a zimné športy? Valentína môžete stráviť aj na zimnom štadióne v Spišskej Novej Vsi. V nedeľu podvečer si prídu na svoje všetci priaznivci korčuľovania.

Môže vás zaujímať:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM