JAB Rôzne

Každý žiak donesie aspoň jeden: Čo robí NAJ učiteľka gymnázia zo Spišskej s toľkými kvetmi?

Včera sa zatvorili brány na všetkých základných aj stredných školách. Na rozlúčku od svojich žiakov si učitelia odnášali plné náručia kvetov. My sme boli zvedaví čo s nimi robí učiteľka gymnázia na Javorovej - Gabriela Zahurancová.

Ilustračný obrázok k článku Každý žiak donesie aspoň jeden: Čo robí NAJ učiteľka gymnázia zo Spišskej s toľkými kvetmi?
Zdroj: Dnes24.sk

Koniec školského roka znamená začiatok oddychu a prázdnin pre deti, ale aj plné náruče kvetov pre ich učiteľov. Nás zaujímalo čo robí s takým množstvom učiteľka gymnázia na Javorovej ulici v Spišskej Novej Vsi Gabriela Zahurancová, ktorú si v našej ankete žiaci gymnázia zvolili za najobľúbenejšiu učiteľku.

„Povyberám ich z obalov, dám preč stužky a porozdeľujem ich podľa druhov. Potom si ich dám na chatu, kde vydržia aj dva týždne, lebo je tam príjemná klíma a teším sa z ich,“ prezradila učiteľka Zahurancová.

Na prázdniny sa podľa jej slov veľmi tešila a ako povedala pre náš portál väčšinu voľna strávi na chate na Košiarnom briežku. „Budem si v tomto krásnom prostredí, bez civilizácie, užívať pokoj a kľud,“ prezradila dovolenkové plány.

A aký bol školský rok najobľúbenejšej učiteľky gymnázia? „Školský rok bol veľmi príjemný, hoci s pribúdajúcimi rokmi sa mi to zdá stále ťažšie a ťažšie. Všetko sa však, snažím vyrovnať optimizmom.“

Prečítajte celý ROZHOVOR s usmievavou učiteľkou Gabrielou Zahurancovou.

Foto:Ľudia Javorky / Andrea Makarová

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM