JAB Správy

Jeden klik a budete v obraze: Aké informácie zaujali Novovešťanov najviac?

Ak ste sa v ostatných dňoch podrobne nestíhali venovať dianiu v Spišskej a okolí, pozrite si správy, ktoré našich čitateľov cez týždeň zaujali najviac.

Ilustračný obrázok k článku Jeden klik a budete v obraze: Aké informácie zaujali Novovešťanov najviac?
Zdroj: Dnes24.sk

Začiatok školského roka

Po dvoch mesiacoch oddychu sa vrátili žiaci opäť do školských lavíc. Pre niektorých však bol tento pondelok ešte o čosi výnimočnejší. Išlo totiž pre nich o prvý deň v novej škole. Prečítajte si, ako to prežívali prváci na oranžovom gymnáziu.

Rozruch v krčme

V miestnom pohostinstve v obci Poráč počas večera zavládol rozruch. Pozrite si, čomu podľa polície čelil krčmár.

Psí útulok

Ďalšia novinka v našom meste. Od septembra zriadilo mesto v spolupráci s mestskou políciou prvý psí útulok. Podrobnejšie informácie o zriadení nového útulku sa dozviete v článku.

Nový supermarket

Projekt, ktorý bol schválený mestskými poslancami ešte na jar, začína dostávať reálne kontúry. Na sídlisku Západ v Spišskej Novej Vsi vyrastie prvý supermarket. Začali sa už aj prvé práce.

Veľká tragédia

Tragický pád záchranárskeho vrtuľníka otriasol celým Slovenskom. Medzi štyrmi obeťami leteckého nešťastia bola aj lekárka zo Spišskej Novej Vsi. Anesteziologička a lekárka urgentu Patrícia Krajňáková pôsobila aj v spišskonovoveskej nemocnici.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto:ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM