JAB Komunálne voľby

Zvolili ho za hlavu obce: Do starostovského kresla v Jamníku zasadne člen známej kapely

Prinášame vám zaujímavosť zo známej dediny nášho okresu. V Jamníku budú mať nového starostu a stane sa ním člen známej kapely Sám Sebou.

Ilustračný obrázok k článku Zvolili ho za hlavu obce: Do starostovského kresla v Jamníku zasadne člen známej kapely
Zdroj: František Pavol

O tom, kto bude viesť mestá a dediny najbližšie štyri roky, je rozhodnuté. V neďalekej obci Jamník budú mať nového starostu. Do starostovského kresla v tejto známej dedine zasadne 28–ročný František Pavol. Ten kandidoval ako nezávislý kandidát a získal 311 platných hlasov.

Zaujímavé je, že budúci starosta je zároveň textár a manažér známej kapely Sám Sebou, ktorá pochádza práve z Jamníka. Zaujímala nás jeho reakcia na jeho volebný úspech.

„Svoje víťazstvo beriem s pokorou, zároveň je to pre mňa výzva. Uvedomujem si zodpovednosť, ktorá z tejto funkcie plynie, ale som pripravený venovať svoje schopnosti a čas nasej obci,“ prezradil pre náš spravodajský portál. Zároveň doplnil, že vo víťazstvo tajne veril, ale konečný výsledok ho milo prekvapil.

„Taktiež si vážim podporu, ktorú vyjadrili občania nasej obce poslancom, ktorí spoločne so mnou viedli kampaň,“ doplnil. Hoci ako hlava obce bude mať viac povinností, s kapelou bude podľa jeho slov spolupracovať naďalej. „My stále textujeme po večeroch, takže na tom sa nič nezmení. Začiatkom decembra vydávame nový singel,“ prezradil na záver František Pavol.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM