Miroslav Pomajdík Futbal

ZŠ Z. Nejedlého zažila veľké futbalové boje: Na turnaji sa zúčastnilo až sedem základných škôl!

Na ZŠ Z. Nejedlého v Spišskej Novej Vsi zorganizovali už 5.ročník futbalového turnaja o pohár riaditeľa školy pre prvý stupeň, ktorého sa okrem domácej školy zúčastnilo spolu sedem základných škôl z Nálepkova, Spišského Štvrtku, Markušoviec, Odorína, Jamníka a Hrabušíc.

Ilustračný obrázok k článku ZŠ Z. Nejedlého zažila veľké futbalové boje: Na turnaji sa zúčastnilo až sedem základných škôl!
Zdroj: Dnes24.sk

„V tomto roku sme organizovali turnaj už piaty rok. Vedie nás k tomu to, že máme športové triedy so zameraním na futbal, venujeme sa chlapcom a dievčatám od doby, kedy prichádzajú do základnej školy,” povedal riaditeľ školy Miroslav Nováček.

„Turnaj bol zameraný pre žiakov a žiačky prvého stupňa základnej školy. Cieľom bolo propagovať futbal a osloviť aj základné školy okolia Spišskej Novej Vsi na konfrontáciu tohto športu medzi sebou,“ informoval Radoslav Sirko, ktorý bol zodpovedný za realizáciu turnaja.

Dve skupiny po štryri družstvá hrali systémom každý s každým, kde v konečnom poradí sa celkovým víťazom turnaja stala ZŠ Z. Nejedlého.

turnaj
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM