JAB Rôzne

Zoznámte sa s ňou: O titul najkrajšej Spišiačky zabojuje aj Lenka z nášho mesta, FOTO

Lenka Keruľová (24) zo Spišskej Novej Vsi onedlho zabojuje o korunku krásy vo finále súťaže Miss Spiša. Toto nám o sebe prezradila v rozhovore.

Ilustračný obrázok k článku Zoznámte sa s ňou: O titul najkrajšej Spišiačky zabojuje aj Lenka z nášho mesta, FOTO
10
Galéria
Zdroj: súkr. archív L. Keruľová

Aj tento rok deväť krásnych dievčat zabojuje o titul Miss Spiša. Do finálovej zostavy tento rok postúpili tri Novovešťanky. Dve z nich sme vám už predstavili. Trojicu domácich krások uzatvára Lenka Keruľová, ktorá bude súťažiť, tak ako minuločná víťazka, s poradovým číslom 9.

Ako prezradila Lenka pre Spišskú 24, do súťaže sa prihlásila sama, aby splnila sen a sľub svojej kamarátke, ktorá túto súťaž absolvovala minulý rok. „ Zákulisie či prípravy tejto súťaže som okúsila už vlani so Simonou Hodákovou. Jej snom bolo vyhrať a ísť na dovolenku. Keďže sa to nepodarilo, sľúbila som jej ,že tento rok pôjdem ja a keď vyhrám pôjdeme spolu,“ priblížila. Lenka má otvorené nechtové štúdio a túto súťaž a účasť v nej berie podľa vlastných slov ako príležitosť sa zviditeľniť a užiť si niečo nové.

Zatiaľ bez stresu

Ako doplnila, teší ju najmä, že si s ostatnými finalistkami parádne sadli. „Cítim sa pri nich trošku ako taký malý boh. Neustále mi dávajú komplimenty a smejú sa na mojich vtipoch. Čiže úplne vyvracajú ockovu teóriu, že nie som vtipná,“ zasmiala sa krásna Novovešťanka. Najviac sa teší na to, že bude vyhlásená víťazka a bude to za ňou. „Zatiaľ stres nepociťujem s dievčatami skôr vtipkujeme a snažíme sa to nebrať vážne. Ale mám pocit, že vo finálový večer na mňa stres určite príde,“ povedala.

Lenka bude mať podporu aj v publiku, kde bude sedieť sestra, priateľ aj kamaráti. A čo hovoria jej rodičia či priateľ na účasť v súťaži? „Môj ocko to berie ako novú skúsenosť pre mňa. Vie, že som už stará na to, aby ma zdeptalo, že som nevyhrala, takže strach o mňa nemá. Ale teší sa, že som tam. Priateľ s tým veľmi stotožnený nie je, že tam idem, ale podporuje ma ako len môže a drží mi palce.“

Lokálpatriotka

Ako hovorí, medzi jej záľuby patrí cvičenie, plávanie, no aj leňošenie v posteli. „Nič nie je lepšie, ako si po celom dni ľahnúť do postele.“ Zaujímalo nás aj, aký má rodená Novovešťanka vzťah k svojmu rodnému mestu. „ Môj vzťah k Spišskej je asi bližší ako u iných mladých. Väčšinou sa stretávam s názorom, že tu nič nie je a chcú odísť. Ja viac preferujem veci, ktoré poznám. Spišská je pre mňa domov, mám tu svojich priateľov, rodinu, poznám ju ako svoju dlaň. Nevidím dôvod, prečo by som odchádzala. Mám v pláne tu ostať do konca života,“ vyjadrila sa s tým, že jej snom je založiť si už vlastnú rodinu.

A čo by sa zmenilo v jej živote, keby sa stala najkrajšou Spišiačkou? „Keby som vyhrala, s určitosťou viem povedať, že nič by sa v mojom živote nezmenilo. A to z jediného dôvodu, že to nechcem. Vediem spokojný, systematicky život so všetkým, čo som vždy chcela a pár rokov to ešte meniť určite nebudem,“ uzavrela kráska zo Spišskej.

Fotky finalistky súťaže krásy si môžete pozrieť aj v našej galérii.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

OBRAZOM: Aj Novovešťanka Lenka zabujuje o korunku krásy
10
Galéria
Zdroj: súkr. archív L. Keruľová
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM