JAB Rôzne

Známa novoveská škôlka má za sebou týždeň športových aktivít: Takto to vyzeralo!

Skákanie, behanie či rôzne súťaže. Materská škola na Stolárskej ulici sa zapojila do Európskeho týždňa športu. A pridali sa aj rodičia.

Ilustračný obrázok k článku Známa novoveská škôlka má za sebou týždeň športových aktivít: Takto to vyzeralo!
21
Galéria

Do štvrtého ročníka Európskeho týždňa športu, ktorý má za úlohu nabádať k pohybu a zdravému životnému štýlu po celý rok, sa zapojila aj škôlka na Stolárskej ulici v Spišskej Novej Vsi.

Rôzne aktivity

Ako nám priblížila pani učiteľka Mária Tripšanská z uvedenej materskej školy, mohli si vybrať deň, kedy sa do tohto podujatia zapoja, no oni si zvolili celý týždeň. Okrem detí však zapojili do tohto projektu aj rodičov, ktorých vyzvali, aby svoje ratolesti do škôlky nevozili na autách ale prišli pešo.

Pre deti pripravili počas týždňa rôzne športové aktivity. „V pondelok nám počasie neprialo, tak sme si športové dopoludnie spravili v našej telocvični, kde sa vystriedali postupne všetky triedy. V utorok sme si zase v telocvični základnej školy zacvičili a to aj spolu s rodičmi,“ povedala pre náš portál pani učiteľka s tým, že v stredu prišli na rad počas dňa loptové hry.

Pre celé rodiny

Vo štvrtok zase zrealizovali športové popoludnie pre celé rodiny. „Chceme, aby sa zapojili do našich aktivít aj rodičia či súrodenci. Pripravili sme také súťaže, ktoré si mohli vyskúšať aj keď nemajú práve športové oblečenie,“ povedala učiteľka. Na školskom dvore si tak vo štvrtok popoludní mohli otestovať svoju šikovnosť všetci v skákaní vo vreci, prenášaní vajíčok či v takzvanej trojnožke. Športový týždeň ukončili deti v piatok dopoludnia, keď na školskom dvore ich čakala prekážková dráha a spoločné šantenie.

Štvrtkové popoludnie, ale aj aktivity z celého týždňa si môžete pozrieť zachytené na fotkách.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

OBJEKTÍVOM: Škôlkari z MŠ na Stolárskej ulici zažili naozaj zaujímavý týždeň!
21
Galéria
Zdroj: Mš Stolárska
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM