JAB Iné športy

Ženským klubom sa v sezóne mimoriadne darilo: Najúspešnejším športovkyniam zablahoželal aj primátor

Naše mesto reprezentuje niekoľko športových družstiev. V minulej sezóne zažiarili najmä ženy. Ich výsledky ocenil aj primátor Ján Volný.

Ilustračný obrázok k článku Ženským klubom sa v sezóne mimoriadne darilo: Najúspešnejším športovkyniam zablahoželal aj primátor
Zdroj: Dnes24.sk

V pondelok sa zišli na radnici v Spišskej Novej Vsi úspešné športovkyne. V sezóne 2014 – 2015 dosiahli výrazné úspechy, čo ocenil aj primátor Ján Volný. Najviac sa darilo našim kolkárkam, ktoré sa stali majsterkami Slovenska. Po napínavých zápasoch volejbalistky obsadili druhé miesto a podobne sa darilo aj našim hokejistkám. Florbalistky a basketbalistky skončili zhodne štvrté.

Primátor na slávnostnom prijatí sa poďakoval športovkyniam za úspešnú reprezentáciu mesta, a ocenil aj prácu ich trénerov či funkcionárov klubov. „Naše mesto má okrem iných prívlastkov aj označenie športové mesto. Teší ma, že práve ženské tímy boli najúspešnejšie a, že idú príkladom mladším generáciám. Vážim si vaše výkony a dúfam, že sa stretneme aj v ďalšej sezóne,“ prihovoril sa primátor pozvaným športovkyniam.

Aj predseda komisie pre šport a poslanec mestského zastupiteľstva Jozef Kačenga poďakoval úspešným reprezentantkám mesta za ich výkony a nádherný športový rok. Ako poznamenal na začiatku ani nedúfal, že sezóna bude taká úspešná. „ Verím, že v budúcej sezóne sa po vzore kolkáriek budeme tešiť z viacerých titulov majstra Slovenska,“ doplnil Kačenga s prianím pevného zdravia do budúcej sezóny.

Prijatie najúspešnejších športovkýň primátorom mesta
23
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM