Rôzne

Záver prázdnin ukončia deti veselo: V Spišskej sa chystá karneval na ľade

Koniec jarných prázdnin bude patriť milovníkom korčuľovania a masiek. V Spišskej Novej Vsi sa totiž už onedlho uskutoční milá akcia pre deti.

Ilustračný obrázok k článku Záver prázdnin ukončia deti veselo: V Spišskej sa chystá karneval na ľade
Zdroj: TASR

Jarné prázdniny pre deti Košického a Prešovského kraja sú v plnom prúde a počas voľného týždňa si môžu nielen oddýchnuť, ale aj sa zabaviť. Tie v Spišskej Novej Vsi si spestrili dni voľna aj tradičným detským plesom v koncertnej sále Reduty.

V závere prázdnin však tiež neobídu naprázdno. Športový klub Ferčekovce pripravil pre deti prvé tohtoročné podujatie – Karneval na ľade.

Ten sa bude konať v nedeľu 24. februára od 12:00 hod. na zimnom štadióne.

„Spojili sme zábavu so zdravým pohybom, kde nebude chýbať ani súťaž o naj masky. Najviac sa cenia tie, ktoré si vyrobia deti vlastnoručne, s pomocou rodičov, súrodencov či kamarátov," ozrejmili organizátori s tým, že pre deti sú pripravené aj rôzne súťaže a doniesť so sebou si môžu aj hokejky.

Ako doplnili, každý účastník v maske dostane chutnú fašiangovú šišku a teplý čajík, ktorý sa bude rozlievať len do prinesených vlastných pohárov. „Nie je potrebné vytvárať zbytočný odpad," uzatvárajú kompetentní.

Sledujte nás aj na našom Instagrame a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Hl. foto: ilustračné

Počas jarných prázdnin si môžete ešte aj zalyžovať. Navnadiť vás môže napríklad aj priložené video, ktoré bolo nakrútené v lyžiarskom stredisku Kubašok, ktoré sa nachádza blízko Popradu.

Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM