JAB Rôzne

Zaujímavá akcia pre všetkých milovníkov Slovenského raja: Už čoskoro si môžete užiť poriadny výlet

Športový klub Ferčekovce pripravil pre rodiny s deťmi novinku. Všetci milovníci prírody a turistiky si prídu na svoje začiatkom júna. Na registráciu máte už len pár dní...

Ilustračný obrázok k článku Zaujímavá akcia pre všetkých milovníkov Slovenského raja:  Už čoskoro si môžete užiť poriadny výlet
Zdroj: Dnes24.sk

Tento rok si pre milovníkov prírody a Slovenského raja športový klub Ferčekovce pripravili na jún 2016 novinku. Dvojdňová pešia turistika spojená s cestou vlakom je určená najmä rodinám.

Túra začína 4. júna 2016 na železničnej stanici v Spišskej Novej Vsi o 13:00 hod.

„Odtiaľ vyrazíme vlakom do Margecian. Z Margecian sa vyberieme vlakom smer Červená Skala. Vystúpime v obci Dedinky, odkiaľ sa presunieme pešo do ubytovacieho zariadenia. V areáli penziónu budú prebiehať športové aktivity v závislosti na počasí. Večer si spríjemníme gitarou pri táboráku,“ informuje športový klub na svojej stránke.

Štvorhodinová túra

Na druhý deň účastníkov čaká pešia turistika z Dediniek cez Geravy smer Ferčekovce. Samotná túra bez prestávok trvá asi 4 hodiny. V prípade zlého počasia bude v nedeľu náhradný program, a to výlet do Dobšinskej ľadovej jaskyne. Návrat bude v tomto prípade autobusom, ktorý zabezpečí ŠKF.

Potrebná registrácia

Pre účastníkov bude zabezpečené ubytovanie vrátane raňajok za cenu 17 eur na osobu. Detský členovia klubu majú 50 % zľavu. Potrebná je registrácia cez formulár na webe športového klubu. Rezerváciu je potrebné urobiť najneskôr do 30. apríla 2016.

Môže vás zaujímať:

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM