JAB Kultúra

Zatraktívnite si víkend v Spišskej a okolí vďaka podujatiam: Tieto rozhodne radíme navštíviť

Aktuálny víkend vám môžu spríjemniť aj pripravené podujatia. Prinášame vám prehľad tých, ktoré počas neho radíme navštíviť v našom meste.

Ilustračný obrázok k článku Zatraktívnite si víkend v Spišskej a okolí vďaka podujatiam: Tieto rozhodne radíme navštíviť
Zdroj: Dnes24.sk

Spišská burza starožitností a kuriozít

23. júna 2018 od 8:00, trhovisko / sídlisko Východ

V sobotu si prídu na svoje milovníci retro kúskov či rôznych zberateľských predmetov. Na starom trhovisku sa uskutoční pravidelná Spišská burza starožitností a kuriozít, kde môžete predať, kúpiť alebo vymeniť starožitnosti a predmety minulých čias.

Deň detí a mládeže

23. júna 2018 od 10:00, Košiarny briežok

Počas víkendu si prídu na svoje všetky vekové kategórie. Súťaž vo varení gulášu, cyklopreteky, olympijský beh, ukážky bojovej techniky aj požiarnej techniky či rôzne atrakcie pre deti si môžete užiť na Košiarnom briežku. Nebude chýbať ani kultúrny program či zoskok parašutistov.

Spišský hasičský víkend

23. – 24. júna 2018 od 12:00, štadión Tatran

Víkend bude patriť aj hasičom nielen z regiónu , ale aj z celého Slovenska. V sobotu si v Spišskej zmerajú sily v 4. kole Regionálnej hasičskej ligy Spiš. V nedeľu sa zase bude konať 3. kolo Slovenskej hasičskej ligy.

Jamnícke leto

23. júna 2018 od 14:00, pri budove obecného úradu

Začiatok leta privítajú v Jamníku vo veľkom štýle. Súťažiť sa bude vo varení gulášu aj v rôznych športových disciplínach. Nebude chýbať ani kultúrny program, v ktorom vystúpi folklórna skupina z Poráča aj domáci folkloristi. O dobrú náladu sa postarajú aj hudobné skupiny Traky a Sám Sebou. Skrátka neprídu ani najmenší. Pre tých budú pripravené detské atrakcie, nafukovacia šmýkalka či jazda na koňoch.

KVÍZovanie

23. júna 2018 o 18:00, čajovňa Alchýmka

Zábavné kvízové súťaženie v tímoch (2–4 hráči) v štyroch kolách na vás čaká v čajovni Alchýmka. Pripravené je obrázkové, hudobné, tipovacie a vedomostné kolo. Víťazi si odnesú milé malé ceny.

Manželské hry

23. júna 2018 o 19:00, Spišské divadlo

Hra Matjaža Zupančiča Manželské hry je siedmou a predposlednou premiérou Spišského divadla v Spišskej Novej Vsi v tejto sezóne. Réžie sa zhostil skúsený dramaturg, režisér a zároveň aj umelecký šéf Spišského divadla Michal Babiak. Na príbeh o manželskej nevere, nenávisti, pomste a sladkom pocite víťazstva sa môžete tešiť v sobotu podvečer.

Plus – mínus

24. júna 2018 o 19:30, divadlo Kontra

Keď neexistuje včerajšok – plus-mínus. Keď neexistujú dni, keď máš päťdesiat – plus-mínus. Keď si prišla o meno a nemáš veľa času. Herecký koncert poprednej arménskej herečky! Predstavenie v ruskom jazyku.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM