Rôzne

Zahrajte si kvíz o spišskonovoveskej MHD: Koľko otázok zodpoviete správne?

Koľko toho v skutočnosti viete o spišskonoveskej MHD? Na túto otázku vám môže dať odpoveď náš nový kvíz. Tak poďte sa otestovať...

Ilustračný obrázok k článku Zahrajte si kvíz o spišskonovoveskej MHD: Koľko otázok zodpoviete správne?
Zdroj: Dnes24.sk

Mnohí ju využívajú na pravidelnej báze. Mestská hromadná doprava je aj v Spišskej Novej Vsi neoddeliteľnou súčasťou života a tiež spišskonovoveských ciest. Veď jej vozidlá možno stretávať na každom kroku. Aké však sú vaše skutočné znalosti o novoveskej MHD? Otestujte sa prostredníctvom nasledujúceho kví­zu.

Ten pozostáva z 10 otázok. Ku každej máte na výber dve alebo tri možnosti, správna je vždy len jedna. Na každú máte presne 10 sekúnd. Ak nestihnete odpovedať do limitu, otázka bude hodnotená ako nezodpovedaná.

Kvíz bude okamžite po tom, ako ho ukončíte, vyhodnotený. Môžete ho kedykoľvek opakovať a vylepšovať si svoje skóre. Výsledok kvízu môžete jednoducho, jediným kliknutím, zdieľať na facebooku a pochváliť sa ním i vašim priateľom. Tak teda zistite, koľko toho viete o novoveskej MHD.

Hrajte tu: 10 otázok vám odhalí skutočnosť: Koľko toho naozaj viete o novoveskej MHD?

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Videli ste? Takto si pripravíte skvelé džatky, podľa našich čitateľov naj jedlo zo Spiša.

OBRAZOM: Pripravte si tradičnú fajnotu zo Spiša, chutné džatky
8
Galéria

Hl. foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM