JAB Rôzne

Zachytené fotoobjektívom: V Spišskej si užili Halloween aj tí najmenší

Americký sviatok, ktorý si pripomenuli veľkí aj malí i v našom meste. V materskom centre v Spišskej si malí Novovešťania užili tekvicovú párty.

Ilustračný obrázok k článku Zachytené fotoobjektívom: V Spišskej si užili Halloween aj tí najmenší
10
Galéria
Zdroj: Matúš Bača

Prvýkrát v materskom centre Dietka v Spišskej Novej Vsi sa konala takzvaná tekvicová párty. Ako nám priblížila spoluorganizátorka akcie Barbora Bačová, keďže v tomto období sú populárne rôzne halloweenové párty, rozhodli sa aj oni užiť si tento sviatok spolu s tými najmenšími.

„Naše akcie však sú hlavne robené preto, aby sa detičky a ich mamičky spolu stretli, spoznali a zabavili sa,“ povedala s tým, že materské centrum sa v sobotu popoludní premenilo na miesto plné duchov, čarodejníc a iných strašidelných postavičiek.

Pre deti boli okrem detskej diskotéky pripravené rôzne sprievodné akcie, ako výroba mini duchov či maľovanie. „Zabavili sme sa pri rôznych súťažiach ako napríklad hľadanie cukríkov či praskanie balónov. K dispozícii bola aj zázračná škatuľa, v ktorej podľa hmatu museli rozpoznať určitý predmet,“ prezradila. Počas párty neostali malé strašidlá hladné. Domáce šišky chutili naozaj každému.

Atmosféru z tekvicovej párty zachytil objektívom fotograf Matúš Bača.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

FOTOGALÉRIA: Najmenší si užili v Spišskej tekvicovú párty
10
Galéria
Zdroj: Matúš Bača
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM