JAB Rôzne

Nevšedné zábery zaľúbencov: Svadobné fotky nafotili v Slovenskom raji!

Spojenie prírody a romantiky. Aj o toto sa snaží svadobný fotograf Matúš Pramuka zo Spišskej. A my vám teraz prinášame zábery práve v tomto duchu.

Ilustračný obrázok k článku Nevšedné zábery zaľúbencov: Svadobné fotky nafotili v Slovenskom raji!
Zdroj: Matúš Pramuka

Svadobné fotky môžu vznikať naozaj rôzne. Páry si napríklad vyberajú aj miesta, ktoré preferujú i v živote a neboja sa ani neobyčajnosti. Pre svadobné fotky sú ochotní spraviť všakovaké veci a dokonca ísť aj niekoľko hodín pešo.

Vo veľkom štýle

Keďže Spišská Nová Ves je akousi bránou do Slovenského raja, niektorí mladomanželia si ho začali voliť ako miesto, kde chcú mať nafotené spomienky na svoj veľký deň. Takýchto zaľúbencov sme vám na našom portáli už predstavili. Autorom fotiek bol svadobný fotograf zo Spišskej Matúš Pramuka, ktorý má podľa jeho slov k prírode veľmi blízko.

Čítajte tiež: Nápad za 100 bodov: Párik zo Spiša nafotil svadobné fotky, aké nemá nikto!

Zaujímalo nás však, ako sa k foteniu v neľahkých podmienkach dostal a kde všade v Slovenskom raji už fotil. „Fotím rôzne svadobné fotky na rôznych miestach, ale chcel som niečo ponúknuť tým, ktorí majú blízko k prírode. Slovenský raj či Vysoké Tatry sú úžasné a sú na skok. Fotia sa tu turisti z rôznych krajín a my tieto miesta obchádzame,“ povedal fotograf. Ako hovorí, ak má niekto vzťah k prírode a chce mať svadobné fotky práve z tohto prostredia, tak nech je to vo veľkom štýle.

Adrenalínové fotenie

„Zároveň je to adrenalínové fotenie, ako pre mňa tak aj pre snúbencov. Samozrejme všetko v rámci bezpečnosti,“ dodáva s tým, že v Slovenskom raji fotil už na takých miestach ako je Suchá Belá, Prielom Hornádu, Tomášovský výhľad, Veľký Sokol, Kláštorisko či Čertova Sihoť. „Nikdy sa však neveste ani ženíchovi nič nestalo. Dokonca aj svadobné šaty ostanú vždy celé,“ doplnil so smiechom.

Čítajte tiež: Dôkaz, čoho všetkého sú schopní snúbenci zo Spišskej a okolia: Bláznivé svadobné fotky, ktoré stoja za to

Fotenie v náročných podmienkach však prináša zo sebou aj rôzne zážitky. „Naposledy som fotil vo Vysokých Tatrách, kde sme na miesto fotenia museli šľapať štyri a pol hodiny v noci, keďže sme chceli stihnúť východ slnka. Samozrejme nevesta mala v batohu svadobné šaty a so sebou kaderníčku a vizážistku,“ opísal Matúš.

Čítajte tiež: FOTO: Vysloviť spoločné Áno je v nich zážitok. 4 najkrajšie svadobné miesta v Spišskej a okolí

Prezradil aj, že fotil mladomanželov, ktorí sa chceli fotiť v Slovenskom raji pretože mali k nemu veľmi blízko, no zaujímavosťou bolo, že sa rozhodli mať svadobné fotky v teplákoch. A aké sú ďalšie ciele svadobného fotografa v spojení so Slovenským rajom? „Ak sa podarí veľmi rád by som chcel nafotiť fotky v novootvorenej rokline Kyseľ. No v Slovenskom raji je stále čo objavovať a čerpať inšpiráciu na ďalšie fotenia,“ uzavrel Matúš.

Svadobné fotky zo Slovenského raja si môžete pozrieť v našej fotogalérii. Viac fotiek nájdete TU.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Svadobné fotky v lone prekrásnej prírody: Vznikli v Slovenskom raji!
21
Galéria
Zdroj: Matúš Pramuka
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM