Rôzne

Zábery, ktoré stoja za to: Pokochajte sa Tomášovským výhľadom zachytenom po daždi

Neodmysliteľnou súčasťou Slovenského raja je Tomášovský výhľad. Prinášame vám z neho zábery, ktoré po daždi nafotila Novovešťanka Zuzana.

Ilustračný obrázok k článku Zábery, ktoré stoja za to: Pokochajte sa Tomášovským výhľadom zachytenom po daždi
15
Galéria
Zdroj: Zuzana Petríková

Obľúbené miesto turistov, maliarov, fotografov či dokonca aj filmárov. Tomášovský výhľad v Slovenskom raji patrí k tým najvyhľadávanejším v národnom parku a niet sa čomu čudovať. Skalný výstupok terasovitého tvaru na južnom svahu Ludmanky ponúka nádherný výhľad do doliny Bieleho potoka, na Prielom Hornádu a v prípade pekného počasia aj na Vysoké Tatry. Používa sa aj ako cvičný horolezecký terén, preto ho pravidelne vyhľadávajú aj horolezci.

Tomašák, ako ho domáci volajú, láka počas celého roka a aj keď momentálne daždivé počasie nie je práve lákavé na prechádzky po prírode, pre fotografov sa ponúka veľa zaujímavých záberov. Za týmto účelom sa na Tomášovský výhľad vybrala aj Novovešťanka Zuzana, ktorá ho zachytila svojím objektívom pred pár dňami práve po daždi.

„Náhodou som mala čas, tak som sa tam vybrala účelovo. Tušila som, že budú zaujímavé podmienky a môžu vzniknúť pekné fotky,“ prezradila s tým, že podľa nej je táto časť Slovenského raja zaujímavá v každom ročnom období. „Niekedy som chodila viac na túry, tak som aj viac fotila, no nie vždy vyjdú fotky podľa predstáv,“ doplnila.

Tieto posledné však vyšli podľa nás veľmi dobre a pohľady, aké môžete vidieť z Tomášovského výhľadu, vám prinášame prostredníctvom fotogalérie.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

Krásne ZÁBERY Zuzany zo Spišskej: Vznikli na obľúbenom mieste Slovenského raja
15
Galéria
Zdroj: Zuzana Petríková
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM