JAB Rôzne

Zábery, ktoré potešia oči nielen obyvateľov Spišskej: Mladý pár natočil úžasné VIDEO

Krása nášho mesta, regiónu či celého Slovenska. Vychutnajte si ju v krátkom videu. Naprieč celým Slovenskom vás prevedie Novovešťanka Andrea.

Ilustračný obrázok k článku Zábery, ktoré potešia oči nielen obyvateľov Spišskej: Mladý pár natočil úžasné VIDEO
Zdroj: Dnes24.sk

O tom, že Slovensko je nádherná krajina, presviedčajú nielen fotky a videá od rôznych fotografov či cestovateľov. Krásy nášho mesta a aj celého Slovenska sa rozhodol ukázať prostredníctvom videa aj mladý pár.

Zábery, na ktoré budú hrdí nielen Spišiaci ...
1
Galéria

„Spolu s priateľkou veľa cestujeme po svete, kde sme popri ostatných videách začali natáčať aj krátke videa v štýle Follow me to. Snáď už každý pozná fotky robené týmto štýlom, no videí je zatiaľ ako šafránu a pritom sú podľa môjho názoru veľmi pútavé a zaujímavé,“ povedal pre náš portál autor videa Patrik Paulínyi.

Ako doplnil, bolo mnoho miest na Slovensku, ktoré doteraz nevideli, a tak sa popri ich spoznávaní rozhodli aj natáčať, ale inou formou. Video začína na Tomášovskom výhľade a čarovnými miestami nášho mesta, ale aj celého Slovenska vás ním „za ruku“ prevedie Novovešťanka Andrea.

„Do Spišskej chodím veľmi rád je to podľa mňa jedno z najkrajších miest na Slovensku s krásnou prírodou navôkol,“ prezradil autor na adresu nášho mesta. Natáčanie videa im zabralo podľa jeho slov takmer rok, počas ktorého pravidelne podnikali výlety po Slovensku. Vo videu vás tak mladý párik prevedie cez Spišskú Novú Ves, Levoču, Košice, Spišský hrad, Slovenský raj či Bratislavu, Nitru, Bojnice, Piešťany, Banskú Štiavnicu, Prešov, Trnavu, Liptovský Mikuláš a mnohé ďalšie očarujúce miesta Slovenska.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info zo Spišskej a okolia.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM