JAB Kultúra

Zabavte sa počas víkendu v Spišskej a okolí: Aké lákadlá radíme zažiť?

Máme tu posledný júlový víkend. Aj počas neho si v našom meste a okolí môžete vyraziť na lákavé akcie. Tieto radíme zažiť.

Ilustračný obrázok k článku Zabavte sa počas víkendu v Spišskej a okolí: Aké lákadlá radíme zažiť?
Zdroj: Dnes24.sk

Kobuľa fest

Do 28. júla 2018, obec Jamník

Tento festival pokračuje aj v sobotu a aj dnes si tak môžu prísť na ňom na svoje všetky vekové kategórie. Ide už o štvrtý ročník tradično-netradičného festivalu v Jamníku. Kobuľa fest je najväčší Open Air festival na Spiši a ponúka na jednom mieste folklór, tradície i populárnu hudbu.

Mamma Mia! Here We Go Again

28. júla 2018 o 19:00, kino Mier

Najväčšia letná filmová párty je späť. A s ňou aj nákazlivá nálada rozprávkového ostrova Kalokairi, nesmrteľná ABBA a herci, ktorí si s chuťou zopakovali veľkolepú grécku jazdu. Je to presne desať rokov, čo muzikál Mamma Mia! vtrhol do kín po celom svete. Len na Slovensku sa na tejto party v kinách zúčastnilo viac ako 125 tisíc divákov, ktorí od vtedy túžobne čakajú na druhé pokračovanie. Síce to trvalo relatívne dlho, ale zato v pokračovaní Mamma Mia! Here We Go Again dostanú diváci hneď dva príbehy v jednom filme!

Nočná prehliadka

28. júla 2018 o 20:30, Spišský hrad

Poslednú júlovú sobotu si môžete vychutnať aj na Spišskom hrade. Práve tam je pripravená zaujímavá nočná prehliadka spojená s legendou o Spišskom hrade. Program spestrí aj skupina historického šermu – Páni Spiša.

Letné kino / Muzikanti

28. júla 2018 o 21:15, Radničné námestie

Všetci sme muzikanti… Romantický hudobný film režiséra Dušana Rapoša a scenáristu Petra Šišku si budete môcť vychutnať pod holým nebom priamo na námestí nášho mesta.

Kultúrne leto 2018

29. júla 2018 o 16:00, pódium pred Redutou

V rámci Kultúrneho leta si v nedeľu popoludní môžu najmenší pozrieť rozprávku v podaní divadla Cililing z Prešova– Pinokio. Po vystúpení pre deti nedeľné popoludnie priamo na námestí spestrí Ľudová hudba Vlada Kubáňa.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM