JAB Rôzne

Zábava priamo v centre mesta: Sledujte, ako sa námestie v Spišskej zaplnilo deťmi

Predstavenia, atrakcie, súťaže a deň plný zábavy. V piatok patrí námestie v Spišskej Novej Vsi menším aj väčším deťom. Tie si to užívajú plnými dúškami.

Zdroj: Dnes24.sk

V piatok sa od deviatej rána premenilo spišskonovoveské námestie na veľké ihrisko plné zábavy a atrakcií. Park pred historickou budovou Reduty patrí najmenším obyvateľom Spišskej, kde je už na hlavnom pódiu od rána pripravený program.

Po bábkovom predstavení O čudnom vajíčku v podaní Bábkového divadla spod Spišského hradu predviedli svoj talent tanečníci zo základnej umeleckej školy či tanečníci z BDSKrew a tanečnej školy LaDanza.

Rôzne aktivity

Priestor pred evanjelickým kostolom zaplnili stredoškoláci zo spišskonovoveských škôl. Nájdete v ňom tvorivú dielňu Galérie umelcov Spiša venovanú klasickému zvitkovému filmu, prenosné planetárium či Chillout zónu. Počas celého dňa sú pripravené aj rôzne sprievodné aktivity.

Deti zaujme prezentácia a tvorivé dielne Spišského osvetového strediska, Správy Národného parku Slovenský raj aj Múzea Spiša. Schopnosti a vedomosti si môžu otestovať v zábavnej súťaži o ceny Poznáš svoje mesto? Nechýba ani maľovanie na tvár, bublifukovanie a maskot Mickeyho. Užiť si môžu aj cestu rozprávkovým námestím a divadelné Bábky v parku.

Aj popoludní

Program pokračuje aj popoludní. Pódium pred Redutou bude patriť pásmu večerníčkov Naše Bambulkovo a tanečnému muzikálu The greatest showmann v podaní LaDanza. Divadelný svet prinesie divadelné predstavenie s názvom Naša trieda. Chýbať nebudú ani deti zo záujmových útvarov Centra voľného času a žiaci tunajšej základnej umeleckej školy.

Podujatie Mesto plné detí zavŕši koncert spišskonovoveskej hudobnej skupiny Smola a hrušky. Pred Evanjelickým kostolom pritiahne zaiste pozornosť mladých tanečná súťaž Spiš Dance Battle.

Ako prebieha tradičné podujatie v centre mesta venované deťom si môžete pozrieť aj v našich galériách.

Sledujte nás aj na našom Facebooku, Instagrame a Twitteri a nenechajte si ujsť ďalší zaujímavý obsah zo Spišskej a okolia.

FOTOREPORTÁŽ: Takto si deti užívajú svoj deň v centre Spišskej
34
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM