JAB Krimi

Za volantom obzvlášť pozor: Policajti sa chystajú kontrolovať vodičov v Spišskej a okolí

Policajti sa opäť vyberú do ulíc. Tentoraz sa chystajú sa bližšie pozrieť na to, ako dodržiavajú predpisy vodiči práve z nášho okresu.

Ilustračný obrázok k článku Za volantom obzvlášť pozor: Policajti sa chystajú kontrolovať vodičov v Spišskej a okolí
Zdroj: Dnes24.sk

Kontrola objektívnej zodpovednosti v Spišskej Novej Vsi a okolí prebehne už v túto stredu. „Vodiči sa tak môžu pripraviť na to, že možno nebudú zastavení priamo na ceste pri porušení zákona, ale že im príde zásielka domov,“ informovala Košická policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

Ako ďalej doplnila hovorkyňa vzhľadom na letnú turistickú sezónu budú prebiehať kontroly od zajtra a to v okresoch Košice a Košice – okolie. V stredu v okresoch Spišská Nová Ves a Michalovce . „Hlavným cieľom väčšieho počtu policajných hliadok je pozitívne ovplyvniť bezpečnosť a plynulosť cestnej premávky a znížiť nehodovosť na cestách. Polícia bude zároveň aj preventívne pôsobiť na disciplinovanosť vodičov bicyklov a motocyklov ako aj chodcov v súvislosti so zvýšenou intenzitou cestnej premávky v letných mesiacoch a tradičným nárastom účasti motocyklistov a cyklistov," uzavrela Mésarová

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM