Ľubomír Hudačko Rôzne

Z exvolejbalistky kráľovná krásy: Patrícia (18) zo Spišskej sa stala novou Miss Domaša

Miss Domaša 2014 sa stala kráska Patrícia Nagyová (18) zo Spišskej Novej Vsi! Do súťaže ju lanárila sestra dva dni, napokon sa to vyplatilo. Mladučká dlhonohá kráska je bývalá profesionálna volejbalistka. Pozrite si fotogalériu z finálového večera!

Ilustračný obrázok k článku Z exvolejbalistky kráľovná krásy: Patrícia (18) zo Spišskej sa stala novou Miss Domaša
Foto: Tomáš Šuhajda

Slávnostný večer na Tíšave znamenal šarm, eleganciu a okulahodiace krivky jedenástich krások. Z nich mohla vyhrať titul len jedna a stala sa ňou napokon súťažiaca, ktorú do súťaže prehovárala jej sestra. A tá bola zároveň jej súperkou…

Na Domaši ovládla trón kráľovnej krásy Patrícia Nagyová. Pre rok 2014 tak Domaša spoznala novú víťazku, ktorú k účasti prehovárala sestra Barbora. Aj ona bola súťažiaca, titul tak ostane v rodine.

Mladučká spišskonovoveščanka má len osemnásť. Je to bývalá profesionálna volejbalistka, no kvôli zraneniu sa musela tohto športu vzdať a dnes brigáduje v kine. A komu by dopriala výhru viac, sebe alebo sestre? „Tak to je jasné, určite sestre,“ povedala počas súťaže táto mladá kráska. Za prvú vicemiss zvolila porota Annu Gergelčíkovú (25) z Prešova, druhou vicemiss bola vyhlásená Iveta Jusková (21) zo Spišskej Novej Vsi.

Miss sympatia sa stala Ivana Bodnárová (18). Ten však získala neobvyklým spôsobom, keďže rozhodujúcim nebolo hlasovanie, ale to, že počas zbierky, ktorá sa počas šou konala pre malú Natálku, ktorá súrne potrebuje rehabilitáciu, sa jej pod pódiom medzi divákmi podarilo vyzbierať najväčšiu sumu peňazí.

Miss Domaša 2014 je známa: Titul berie Patrícia Nagyová (18) zo Spišskej Novej V
12
Galéria
Foto: Tomáš Šuhajda / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM